Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Brúsenie, frézovanie, sústruženie, zváranie, CNN ohraňovanie, povrchové úpravy práškovou farbou.

Služby - požičovňa autoboxov a nosičov - požičovňa náradia. Zámočnícke práce - zváranie - výroba konštrukcií.

Umelecké kováčstvo. Práca: - kováčske.

Služby - opravy domácich čerpadiel. Kovoobrábačstvo a zámočnícke práce.

Výroba a montáž: -zvodidlá -zábradlie -laminátov. Dopravné značenie-značky: -kompletný servis -predaj -prenájom -osadenie. Nátery: -konštrukcia -zábradlie -plochy -strechy -okná. Práca: -maliarske -natieračské -zváračské.

Zámočníctvo, výroba: - ploty - schody - vráta - zábradlie - mreže

Zámočníctvo, nástrojárstvo, obrábačstvo. Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin. Výroba kovových konštrukcií. Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov. Výroba: - formy - nástroje.

Práca: - zámočnícke. Výroba: - kovové vráta, brány, zábradlia.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonštrukcia - zemné práce

Činnosť: - kovovýroba - zámočníctvo - sústružnícke práce - zváračské práce

Výroba a opravy: -banské stroje -kovoobrábanie -zváračské práce.

Umelecké kováčstvo s dlhoročnou rodinou tradíciou. Všetko je ručne kované tradičnou technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinácia s rôznymi materiálmi (sklo, keramika, drevo, kameň). Výroba podľa vašich predstáv alebo predlôh. Kované brány, ploty. Všetky ozdobné veci do domácnosti. Vinotéky.

Práca: -klampiarske -zámočnícke -zváračské -kovoobrábacie. Inštalácia, opravy a revízia: -propánbutánových, PB** staníc -spotrebičov. Predaj: -sporáky na plyn a elektriku -ohrievače vody, bojlery -náhradné diely. Autoservis: -konverzia, prestavba automobily na alternatívny pohon plyn propán bután vrátane revízie na ...

Povrchová úprava kovov. Zastúpenie pre ČR a SR SGS TOOL COMPANY, USA.

Firma ponúka realizáciu smaltovaných obkladov v architektúre a smaltované výrobky určené na priemyselné a reklamné využitie.

Činnosť: - projekčné práce v strojárstve: - konštrukcia lisovacích nástrojov.

Kováčstvo a zámočníctvo. Výroba - kovové brány, ploty - mreže, zábradlia.

Zámočníctvo. Kovoobrábanie. Výroba, inštalácia, opravy: -elektrické stroje a prístroje -technológie, liahne pre poľnohospodárstvo -manipulačné debny -koše na odpadky -palety na zákazku.

Obrábačstvo, obrábanie - nástrojáreň.

Činnosť: - zámočnícka výroba - nástrojárske práce - zváračské práce - výroba kovových paliet - návrh a konštrukcia jednoúčelových strojov Predaj: - hutnícky materiál Služby: - zapožičanie špecializovaných strojárskych profesií pre automobilový priemysel Stavebná činnosť: - pozemné staviteľstvo - vodohospodárske ...

Výroba oceľových konštrukcií, potrubných systémov, technologických celkov. Ďalej sa zaoberáme demontážou a montážou nových konštrukcií. Vykonávame všetky zváracie a zámočnícke práce.

Práca, služby: - zváranie, zváračské - brúsenie - zámočnícke - obrábanie kovov Služby: - upratovacie práce E-shop: - kabelky - spodná bielizeň

Firma Ing. Jakub Šulc - predaj, servis, požičovňa hydraulického náradia vznikla v roku 2013 s cieľom zaistiť pre slovenský trh kvalitné služby a produkty pre elektromontážne práce. V našej predajnej ponuke nájdete predovšetkým hydraulické náradie (napr. hydraulické nožnice, lisovacie kliešte, náhradné čeľuste, skratovače káblov, hydraulické ...