Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Výroba: -elektro-mechanické súčiastky -lisovňa, lisovanie kovov -nástrojáreň -výroba strižných nástrojov -produkcia najmä pre automobilový priemysel.

Výroba: -kované mreže, vráta -krbové náradie -bytové doplnky -vývesné štíty -znaky firiem, písmená (z farebných kovov). Oprava, reštaurovanie: -historické -slohové -kováčske.

Strojárstvo. Výroba: -prepravné zariadenia pre drevársky priemysel, drevospracujúce závody -strojné zariadenia, stroje -zdvíhacie a dopravné zariadenia -stavba strojov s mechanickým pohonom -kovovýroba, kovoobrábačstvo -strojné zámočníctvo.

Práca: -kováčske -kované zábradlia, ploty, brány, mreže, krbové náradie, kľučky, štítky, pánty, stoličky, stolíky, vývesné štíty a mnoho ďalšieho. Ostríme: -krumpáča, motyky, sekery, kliny na drevo atď. Vykonávame: -rôzne opravy vrátane podkovania koní.

Služby - povrchové úpravy, renovácie a nátery povrchov.

Výroba, montáž: -pasívne zabezpečovacie prvky, bezpečnostné mreže -oceľové konštrukcie -okná, dvere z hliníkových profilov -nerezové výrobky GASTRO - umývacie stoly, regály, digestory a iné. -zákazková kovovýroba. Montáž: -hliníkové žalúzie -vráta s motorovým pohonom, Hörmann -automatické posuvné ...

Poľnohospodárske družstvo. Rastlinná výroba: - obilniny - repka - kŕmne plodiny. Živočíšna výroba: - chov - hovädzieho dobytka, hovädzieho dobytka - chov - ošípané. Predaj: - náhradné diely - poľnohospodárska technika. Opravy, servis: - poľnohospodárske stroje, mechanizácia. Práca: - zámočnícke - sústružnícke - ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Výroba motorových a prípojných vozidiel a karosérií -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) Klampiarstvo a ...

Kovovýroba, montáž, zámočníctvo: -oceľové konštrukcie -technologické prvky -montáž kompletných technologických výrobne -nerezové prvky -zváranie nerezu.

Výroba: -soustružení, obrábanie, frézovanie. - brúsenie, lapovanie, omieľanie

Práca: -autoklampiarske -zváračské -stavebné -natieračské -zámočnícke. Výroba, montáže: -oceľové konštrukcie -nákladná cestná doprava.

Spoločnosť MANAUT DESIGN s.r.o. sa zameriava na automatizáciu, zváranie, CNC obrábanie, 3D tlač a výrobu a montáž hliníkových konštrukcií.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

ubytovanie -dvoulůžkové a trojlôžkové izby s individuálnym sociálnym zariadením -kapacita 41 lôžok -ubytovna. Práca, stavebné, montážne a dodávateľská spoločnosť: -oceľové konštrukcia -zámečnické výrobky -světlíky.

Naša firma ponúka kovovýrobu a stavebné zámočnícke a klampiarske práce v oblasti Jihlavy. Prevažnú časť výrobkov urobíme podľa Vašich požiadaviek a to vrátane návrhu, dodávky aj montáže. Z klampiarskych prác Vám poskytneme výrobu a nátery klampiarskych prvkov. Výškové montážne práce sú samozrejmosťou. V kovovýrobe zabezpečíme výrobu oceľových ...

Umelecký kováč. Kovovýroba, umelecké kováčstvo, sériová výroba: - úžitkové umenie, mobiliár - drobná sériová kováčska výroba (stavebné, mobiliár) - odpadkové koše, záhradné lavice, lavičky, krbové náradie a i. (Iba kováčsky spracované) - exteriérové práce, plastiky - ozdobné mreže - ploty - brány, bránky - kovanie na dvere - bytové ...

Firma zaoberajúca sa výrobou oceľových konštrukcií, zámočníckymi a zváračskými prácami, priemyselnou údržbou, žeriavníckymi prácami.

Výroba: -strojársky komponenty a finálne stroje pre firmy KVERNELAND, TERBERG, Vanderlande, SCHUITEMAKER, PÖTTINGER, EUROTECH -CNC sústruženie, frézovanie, ohraňovanie -svařování (zváranie), montáž, lisovanie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -zemědělské stroje a náhradné diely pre poľnohospodársku techniku -certifikované kardany a ...

Mgr. Bohumír Šaroun sa zameriava na zámočníctvo, výrobu plotov, bránok, schodísk a zábradlí z rôznych druhov materiálov.

Umelecké kováčstvo. Kováčska výroba. Remeselnícke spracovanie výrobkov zo železa, nerezovej ocele, mosadze a medi. Výroba: - brány, ploty, zábradlia - dverové aj okenné kovanie, pánty, kľučky, mreže - vývesné štíty, nápisy a čísla - osvetľovacie telesá, lampy a svietniky - krbové príslušenstvo - kozubové zásteny, dvierka, náradie a ...