Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

kovovýroba: -Nástroje -zakázková konštrukcia -třískové obrábanie -svařované výrobky -krytování obrábacích strojov. Predajňa: -sekačky na trávu FLYMO, OKAY -motorová píly POULAN, TECUMSEH -zahrádkářské potreby GARDENA -sušáky na bielizeň JUWEL -vozík na bicykle.

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie technických služieb -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Vodoinstalatérství, kúrenárstvo

činnosť: - výroba a montáž potrubných rozvodov - voda, plyn, kúrenie - montáž predizolovaného potrubia - parovody a horúcovody - montáž a údržba výmenníkových staníc - montáž nádrží - montáž technologických celkov - zváracie práce - výroba a montáž oceľových konštrukcií - montáž stavebno zámočníckych prvkov - zámočnícke práce - ...

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

-Velkoobchod Zámočníctvo, nástrojárstvo Obráběčství

činnosť - obrábanie kovov a plastov.

Stavebné zámočníctvo Bezpečnostné dvere - montáž, predaj -havarijní otváranie dverí -tvaroviek, kľučky

lakovanie tryskanie zámočnícka výroba Stabilné hasiace zariadenie SHZ

Kovovýroba, kovoobrábanie. Výroba, e-shop: -upínací zariadenie, stolárske zvierky -přídavné zariadenie k TS -odlitkové zvierky -zemnící zvierky -stahovák s excentrom -stahovák s čapom -otvírače debien -vozíky -Skrutky a matice trapéz -Nerez program - priemyselné čistiarne odpadových vôd -zakázková výroba. -CNC ...

Ján Klimt sa zameriava na výrobu kľúčov a autokľúčov a na zámočnícke služby.

Erik Neuwirth sa zameriava na zákazkovú výrobu brán, zábradlí, schodísk, ľahkých kovových konštrukcií a kovového nábytku a poradí si aj so zváraním hliníka.

David Ruibar vykonáva montáže, výmenu a servis kotlov a ďalšie kúrenárske, inštalatérske a zváračské práce.

Zámočníctvo Křikava realizuje zámočnícke práce na Třebíčsku. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu a montáž brán a oplotenia. Vyrábame oceľové konštrukcie - zábradlia, schodiská. Zaisťujeme povrchové úpravy - žiarové zinkovanie, farby RAL.

-Kovoobrábění -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Velkoobchod a maloobchod

Prevádzkujeme ateliér priemyselného lakovania a designu. Vykonávame priemyselné a dizajnové lakovanie, lakovanie nerezovej ocele a špeciálnych povrchov.

Firma zaoberajúca sa zákazkovou kovovýrobou. Vyrába a opravuje diely a komponenty stavebnej, lesnej a poľnohospodárskej techniky. Zaisťuje repas a výrobu hydraulických valcov, zváracie práce a výrobu kovových konštrukcií.

Remeselný ateliér. Predaj a zákazková výroba koženého tovaru, ceduľou, dekoratívnych pútačov, sôch a plecháčikov. Brúsenie nožov a nožníc.

Zámočnícka výroba: -řezání CNC laserom -řezání CNC plazmou -ohraňování na ohraňovacích lisoch -řezání na strojové píle -frézování -soustružení -vŕtanie -svařování -bodování-CO2 -pulsní zváranie-TIG -povrchová úprava komaxitom.

Výroba, práce: -vysoko presných dosiek, rámov a ostatných dielov foriem pre vstrekovanie plastov. -CNC hlboké vŕtanie. -CNC obrábanie, brúsenie.

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo ...

Třebíčská spoločnosť H + H METAL - CZ, s.r.o. sa zaoberá nástrojarske výrobou. Špecializuje sa na vysekávacie nože a nástroje pre obuvnícky, kožiarsky, automobilový a textilný priemysel. Vďaka vysoko vyškoleným zamestnancom, použitie najnovšie technológie, dôrazu na kvalitu výroby a prísne priebežné aj výstupnej kontrole je dodávateľom nielen pre ...