Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Obráběčství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služieb

Reklamné, zákazkové pieskovanie na sklenené a nerezové predmety. Pieskovanie, dekorácia skla.

Firma TOWELIN v Zlíne sa zaoberá zváraním ocele, nerezu a zliatin Al a tiež opravami navarovaním súčastí či konštrukcií. Vykonáva navarovanie metódou TIG a mikroTIG na súčastiach aj po tepelnom spracovaní. Je výrobne obchodnou firmou zameranou na predaj nástrojov a náradia pre strojárstvo. Služby: - zváranie - návary TIG a mikro TIG - ...

Zváračské práce - metóda TIG. Zámočnícke práce. Výroba v malých sériách: -ploty, brány, zábradlia.

Zákazková výroba: -skrutkovanie pre hydraulické a vzduchové rozvody -rotačné súčasti. Zákazky: -brzdové systémy pre automobily -diely pre plynárenský priemysel.

Koviareň a zámočnícka dielňa. Výroba: - plotov, brán, mreží - regálov - stojanov na kvetináče a kvetinových závesov - zásobníkov na drevo - kotevných pätiek na stavbu pergol, verand a prístreškov.

Zámočníctvo a kovovýroba. Oceľové haly vrátane opláštenia. Oceľové konštrukcie - schodiská, mosty a lávky, billboardy, zastrešenia.

Spoločnosť AutoDOOR Uherský Brod je výrobno-montážna firma špecializovaná na privátne garážové brány, vstupné dvere a priemyselné brány, priemyselné vjazdové brány, požiarne uzávery - dvere. Máme za sebou už 25 rokov praxe v odbore. Zabezpečíme aj kompletné servisné služby pre všetky typy výrobkov - reagujeme pružne, servis riešime obratom, ...

Výroba, vývoj: - poplastované plechy, profily - PVC plastisoly - plastové ochranné povlaky, nánosy - plastové ochranné lišty, krytky. Poplastovanie strojných dielov, kovových častí. Práce, remeslá: -povrchová úprava kovov -práškové lakovanie -termoplast.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií, stavebné práce a zámočníctvo. To všetko v rámci svojich služieb ponúka pán František Hořák. Naša firma sa zaoberá poskytovaním služieb v oblasti kovovýroby a taktiež stavebníctva. Zameriavame sa najmä na výrobu a montáž oceľových aj železobetónových konštrukcií, kovových výrobkov a tiež zámočnícke ...

Firma Ladislav Zubr - Kovo sa špecializuje na poskytovanie služieb v oblasti kovovýroby. Zameriavame sa na spracovanie kovov, kovoobrábanie, frézovanie a tiež sústruženie. Nájdete nás na adrese Bynina 101, Valašské Meziříčí. Služby, práce: - kovovýroba - kovoobrábanie - obrábanie kovov - sústruženie - frézovanie. Pokiaľ Vás ponuka ...

Výroba konštrukcií rámov. Zámočnícke práce: -svařování nerezu a hliníka metódou tig-wig - výroba posuvných samonosných brán, konštrukcií a rámov. Opravy dielov z hliníkových a horčíkových zliatin ..

Nerezové zábradlie Sova. Zákazkové zámočníctvo vyrába a montuje zábradlie podľa požiadaviek klienta.

Zámočníctvo, kováčstvo. práca: -zámečnické -kovářské -umělecké kovania. Zákazková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mreže, ploty -brány -krbové mriežky, náradie -svícny. Majstrujú, ostrenie: -motyky -sekáče -sekyry.

Zámočníctvo. Výroba bezpilotných lietadiel Výroba kolobežiek, drone, UAV. Grafické práce.

Výroba - vybavenie skladov - regálové systémy - regály - policové archívy. Montáž, výroba - ľahké oceľové konštrukcia. zámočnícke práce - kovovýroba.

Stavebné zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -oceľové konštrukcie -nerezové zábradlie -reklamné pútače -výrobky z nerez ocele

Zákazková výroba, predaj, export: -jednoúčelové a špeciálne stroje -šneková kolesá -dílce, komponenty -ozubených kolies -soustružení -frézování -brúsené -kalírna -tepelné spracovanie kovov. predaj: -hutní materiál.

Kovovýroba: - dodávka, montáž oceľových a zámočníckych konštrukcií vrátane povrchovej ochrany náterom aj žiarovým zinkovaním. Autoservis, pneuservis. Stavebná mechanizácia. Zemné práce.

Zákazková kovovýroba. Frézovanie a sústruženie na CNC strojoch. Práca na laserovom rezacom stroji. Zváranie TIG, MIG, CO2.

Práca, kovoobrábanie: -obrábění kovov -zajišťování odliatkov -soustružení, frézovanie na CNC strojoch -opracování skríň.

Zámočnícka, umelecká výroba. Výroba z nerezu, hliníka. Výroba: - manipulačné vozíky - domová doplnky - domové čísla - zváracie stoly.

Strojárska výroba: -CNC frézovanie, CNC sústruženie -zariadenia. Práca: -výroba a konštrukcia prípravkov -montáže obrábacích strojov.

Strojárska spoločnosť. Vývoj, výroba presných dielov na CNC strojoch. CNC obrábanie. Elektroerozívne obrábanie. Gravírovanie do kovov. 3D tlač na zákazku.