Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Predaj a montáž: -plynových kotlov -rozvody plynu, kúrenia, vody -výkopové a zemné práce -zámočnícke práce -stavebná činnosť. Reštaurácia Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Zámočníctvo, nástrojárstvo - výroba nerezových skrutkovacích spôn.

Výroba: - jednoúčelové stroje - oceľové konštrukcie. Zváranie MIG - MAG a TIG.

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Práca: -kovoobrábanie, obrábanie kovov: -sústruženie, frézovanie -rezanie kovov -drobné zváračské a zámočnícke práce.

Ponuka zámočníckych, kúrenárskych a vodoinštalatérskych prác.

Zákazková strojná výroba. Práca: -zákazkové CNC frézovanie.

Zámočnícke práce, zákazkové zámočníctvo: -všetky stavebno zámočnícke: -vráta, brány, atď. -kovovýroba.

Zámočníctvo: -vráta, oplotenie, mreže, bránky, zábradlia, schodisko. -zváranie -výmena: -zámky a vložky na dverách. Kovoobrábanie: -sústruženie -drobné frézarské práce -vŕtanie -rezanie vnútorných závitov

Výroba, predaj: - súčiastky na freerideové kolesá. . Kovoobrábanie.

Výroba: - lamely do foriem na výrobu pneumatík - kolíky sústružené kovové železné Kovovýroba: - laserové rezanie plechov - rezanie dielov na rámových rezačkách - kalenie, popúšťanie - sústruženie malých dielov.

Firma PILANA MARKET, s.r.o. sa od svojho vzniku v roku 1992 špecializuje na maloobchod, veľkoobchod, servis drevoobrábacích nástrojov, predaj náradia a servis nástrojov na obrábanie dreva a plastov. Pre firmy v obore drevárskej prvovýroby, stolárstva a drevospracujúceho priemyslu ponúkame na území Moravy rozvoz tovaru a zabezpečenie servisu ...

Práca: -zámočnícke, zámočníctvo, zámočník -nástrojárske, nástrojárstvo.