Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Tvarové pálenie plameňom na zákazku - rôzne tvar. Pálenie plameňom hrubých plechov a výroba výpalkov. Nákup a predaj hutného materiálu. Výroba: -forem pre automobilový priemysel. sídlo: - Kunovice, Pekařská 757.

Kovovýroba ľahkých oceľových konštrukcií pri využití nasledujúcich technológií: -spracovanie tyčového materiálu; -spracovanie tenkých plechov; -svářečské práce; -povrchová úpravy kovov v kooperácii -kovovýroba.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Nerez zábradlia, bránky, ploty.

Laserové grafírování. Firma studiograv sa zaoberá strojným gravírovaním, značením a popisom rôznych materiálov (kov, drevo, plexi, plast, kameň) pomocou CNC stroja. Ďalej - brúsenie nožov, nožníc, reťazí pre motorové píly a kotúčových píl. Výroba reklamných a darčekových predmetov, športových pohárov. Tvorba webových prezentácií s ...

kovovýroba: - zámočnícke, montážne a zváračské práce - rezanie a rovnanie kyslíkom - výroba a montáž oceľových konštrukcií. Sklad, výrobná hala: - Boršice, areál bývalého ZD.

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo Čertova kováčska dielňa. Poskytujem návrhy, realizácia, montáže kovaných výrobkov, doplnkov pre exteriéry a interiéry. Použitá kovařina, brány, ploty, mreže, zábradlia. Bytové a krbové doplnky, kovaná plastika, všetko za použitia klasických kováčskych postupov a moderných technológií. Svoju firmou ...

Laserové naváranie kovov. Oprava laserom: - kovových súčastí, kovové súčasti - foriem, formy - poškodených strižných hrán.

Výroba: - foriem na gumové produkty, plast a tlakové liatie hliníka. Oprava, údržba foriem. Konštrukcia, programovanie, modelovanie.

kovovýroba: - diely priemyselných strojov - CNC sústruženie, frézovanie, brúsenie - lisovanie.

Umelecké kováčstvo. Výroba na zákazku: - kované ploty, brány - kované zábradlie, schody - konštrukcia a bytové doplnky.

Sme firma z Českej republiky s pôsobnosťou na Slovensku v regióne Trenčín. Vyrábame a dodávame všetok mestský mobiliár ako sú lavičky do parku, odpadkové koše, zastávkové prístrešky alebo moderné detské ihriská, športoviská či stojany na bicykle. Pobočka na Slovensku: - Trenčín 911 05, Brnianska, tel.: 00421 326 402 427, fax: 00421 326 402 603 ...

Kovovýroba, export: -oceľové kontajnery.

Zámočníctvo. Zákazové aj sériová výroba: - kovové prvky pre nábytkárske firmy i atypické - nábytok v interiéri bánk, reštaurácií a hotelov - výroba bankovej techniky.

Zámočnícka výroba: - z nerezu a klasickej ocele. Výroba: - zábradlia, mreže, prístrešky - stavebná konštrukcia - posuvné brány s pohonom - balkóny - oceľové terasy, oceľové schodiská - hydraulické nádrže - výroba na prianie zákazníka.

V spoločnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. sa zameriava na výrobu kovových dielov z čierneho plechu, hliníka, nerezu aj mosadze vrátane povrchovej úpravy - práškové lakovanie a chrómovanie, niklovanie, galvanické aj žiarové zinkovanie. Brúsenie, leštenie nerezu. Zváranie trubiek - zváranie v ochrannej atmosfére CO2 MIG / MAG a ...

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo. Výroba: -tvaroviek postele, stoly, stoličky -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplnky.

CNC obrábanie (sústruženie, frézovanie) až do 5-tich osí, programovanie CNC strojov, CAD / CAM, 3D tlač, 3D meranie, spracovanie 2D a 3D dát, predaj hliníkových materiálu (kusový predaj), autodoprava ...

Nástrojárstvo. Strojné zámočníctvo. CNC technológie: - CNC elektroerozívne obrábanie. Výroba: - zámky - kovania.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obaly, fólie, pásky, preložky, vlnitá lepenka, škatule, kartóny, sáčky, vrecia, etikety. Ponúkame: -černění, chrómovanie, niklovanie, zinkovanie, fosfátovanie, eloxovanie, leštenie, CNC obrábanie, zámočníctvo, zváranie. -kovovýroba.

Kovoobrábanie na CNC strojoch ... Frézovanie a sústruženie na CNC strojoch, 4-osové obrábanie, 5-osé obrábanie, programovanie CNC strojov, príprava technológie ...

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba: - vstrekovacích foriem, bočné diely chladičov automobilov - nástroje pre priestorovo komplikované diely - diely chladičov - rozvody chladiacej kvapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba foriem.

Frézovanie a sústruženie na klasických aj CNC sústruhoch A 26 a A 42 z tyčového materiálu.