Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Autoklampievstvo. Karosárstvo. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony aj nad 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna - zahraničné, medzinárodné.

Zámočnícke práce a priemyselné lakovanie výrobkov mokrou cestou-, , mokré lakovanie, , Priemyselné lakovanie železných konštrukcií, konštrukcie, súčasti strojov a ďalšie. Priemyselné lakovanie nasledujúcich výrobkov: -korby, kontajnery -karoséria vozov, vlečky, prívesné vozíky -lyžica bagrov -stĺpy, stožiare, ...

Zámočnícke prácerenovácie, opravy, leštenie, čistenie - súčasti jemnej mechaniky, elektromechaniky, vákuovej techniky, elektrónovej optiky.

Montáž - stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel Výroba - stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel - stroje a zariadenia na zváranie nerez materiálov Zámočnícke práce.

Výroba: - brány pojazdové a nesené - bránky Výroba - oceľové schodisko - zábradlie nerezové a oceľové Povrchové úpravy Zámočnícke práce.

Dodávka - tepelné izolácie Zatepľovanie fasád domov a budov - revitalizácia panelových domov - certifikát registrovaných dodávateľov v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betónové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlie Tryskanie železobetónových konštrukcií Stavebníctvokompletná výstavba rodinných domov od a do z na kľúč.

Práškové nanášanie farieb Výroba - oceľové konštrukcie. Stavebné zámočníctvo.

Protipožiarne zabezpečenie, protipožiarne prestupy, zámočnícka činnosť, elektromontáže, projekčná činnosť, výškové práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Murárstvo Izolatérstvo

Drobné sklenárske práce Pokládka - koberce, lina. Služby hodinového manžela. Drobné zámočnícke práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Zámočník, nástrojár.

Natieračské práce Maliarske práce Elektroinštalačné práce Murárske práce Zámočnícke práce.

Zváračské práce Zámočnícke práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Stavebné zámočníctvo, sústruženie a frézovanie

Zámočníctvo. Zámočnícke práce.

Zámočníctvo: -otváranie dverí, bytov, zámkov -výroba, výmena kľúčov, zámkov

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov

Maloobchod a veľkoobchod -elektroinštalačný materiál káble, vodiče, zásuvky. -výroba rozvádzačov -elektromontáže -zámočnícka výroba