Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Zaisťujeme zámočnícke služby. Zastupujeme výrobcov kľúčov Mul-T-Lock a bezpečnostných HT dverí. Inštalujeme bezpečnostné zámky, kovania a systémy generálneho kľúča. Špecializujeme sa na dodávku a servis bezpečnostných dverí a vykonávame núdzové otváranie dverí bytov, áut v Zlíne a okolí.

Služby: -kovovýroba -drobné zámočnícke práce.

Oprava, servis: -nákladné vozidlá-ťahače a návesy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, poľnohospodárske a lesné traktory, -kontrola bŕzd na valcovej skúšobni SCHENK, -výmena olejov a prevádzkových kvapalín, -servis vozidiel o mimo bežnú pracovnú dobu. Kovovýroba: -výroba kovových foriem na laminovanie, zákazková ...

Služby: -kovovýroba -zámočnícke práce.

Hlavnou činnosťou spoločnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovica je výroba, kovovýroba výletných vláčikov a vyrába nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiská a ponúkajú montáže oceľových, stavebných konštrukcií. Pôsobí predovšetkým v regióne Zlínsky kraj. Výroba, prevádzka: - výletné vláčiky, autovláčiky. Informácie o ...

Zámočnícke práce. Zámočníctvo. Výroba: - oceľové konštrukcie.

Správca bytových a nebytových priestorov v majetku Mesta Slavičín. Prenájom, správa, údržba: -nehnuteľnosti (bytový fond) -kotolne. Práca: -vodoinštalatérske, vodoinštalácia -kúrenárske, kúrenárstvo, kúrenie, TOPO -zámočnícke, zámočníctvo, zámočník. Výroba, inštalácia, oprava Výroba: -elektrina. Ďalšie telefóny: -prevádzkový ...

Montáže: -systémy UNIVERSA -vykurovanie -sanita a chladenie. Práca: -domové inštalatérske, inštalatérstvo: -vodoinštalácia, vodoinštalatérske -kúrenárstvo, kúrenárske, topo -zámočníctvo, zámočnícke, zámočník.

HH Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Výroba: - vozíkov na prevoz polotovarov - plniace linky pre vinárstvo. Montáže a demontáže oceľových konštrukcií. Inštalácia strojov. Laserové ustavovanie horizontálnych, vertikálnych a prírubových strojov. Nákup, predaj strojov. Spracovanie kovového odpadu.

Kovovýroba. Zámočníctvo. Spracovanie: -plasty. Výroba z plastov: -polotovary pre ďalšie firmy -madlá a stoličky. Práca: -konzervácia dutiny a karosérie automobilov. CNC frézovanie.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Oprava: -hydrauliky -deliacich strojov -kosiacich strojov -strojov schön, schoen+sandt, sandt, atóm, ring, svit. Predaj: -sekacie stroje -deliace stroje.

Kovovýroba, výroba, montáž: -vozové brány -góly -mreže -oplotenie, ploty -prístrešky -schodisko, zábradlie -balkónové držiaky na kolesá -kotce, voliéry.

Remeslá, služby - kovoobrábanie, sústruženie, frézovanie, brúsenie - lisovanie - zváračské práce - zámočnícke práce

Kontajnery - výroba kontajnerov Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba korieb a roštov korieb na Liaz a Škoda 706 - kontajnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičov kontajnerov. Zámočnícke práce. Zváračské práce. Karosárske práce. Ohýbanie, strihanie plechov.

Výroba, kovovýroba, zámočníctvo: - zvarenca - strojné súčasti - oceľové konštrukcie - stavebné zámočnícke prvky

Zámočníctvo, zámočník, zámočnícka výroba: -vráta, brány, mreže -stolové podnože -nástrešky -plechové rozvádzače -slnolamy z hliníka.

Autoservis, pneuservis - opravy autolaku a karosérií - výmena a opravy pneumatík - karosárske práce Zámočníctvo - výroba malých a stredných konštrukcií - brány, prístrešky a ďalšie Kovovýroba

Práca: -zámočnícke, zámočníctvo, zámočník -obrábanie kovov, kovoobrábanie. Výroba: -upínacie, podávacie púzdra pre jedno aj viacvretenové automaty -lisovacie, strihacie nástroje -lisovacie formy na gumu -odlievacie formy na polyuretán.

Oprava, servis: - osobné automobily - prestavby vozidiel - náhradné diely. Zámočníctvo, nástrojárstvo.

Stavebné zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Murárstvo, murárske práce. Montáže: - sadrokartóny, sadrokartónové priečky, podhľady.