Umelecké zámočníctvo, kováčstvo, reštaurovanie, pasiarstvo, pozlacovanie, odlievanie a iné umelecko-remeselnícke práce sú dôkazom toho, že sa dá skĺbiť remeslo s estetiku. Nechajte si vyrobiť ozdobné kľučky, zámky alebo napríklad kovové výrobky umelcami.

Kartonážna výroba: -výroba obalov z papiera a lepenky, sieťotlač -pieskovanie skla Výroba a predaj maľovaného skla: -zdobenie skla.

Castingové štúdio: - odlievanie rôznych častí ľudského tela.

Rezbár, tvorba: - betlehemy - plastiky - kríža.

Obchod so starožitnosťami Výroba hier, hračiek a detských kočíkov Umelecko - remeselné spracovanie dreva

Remeslo, práca: - kameňosochárstvo - reprodukčný kamenosochár - reštaurátor

Propagácia: - samolepiaca fóliová reklama - na autá, obchody, náklady - firemné štíty a veľkoplošné panely - DTP spracovanie návrhov, drobné grafiky - PE tašky s potlačou, samolepky - vizitky farebné aj čiernobiele Rytectvo: - razidlá značkovacie do výšky aj hĺbky - rytiny do foriem na kov, gumu a plasty - elektródy Cu pre ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poskytovanie technických služieb -Činnosť odborného lesného hospodára -Nakladanie s reprodukčným materiálom lesných drevín -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba motorových a prípojných vozidiel a ...

Práca, remeslo: - brúsenie a leptanie skla

Ateliér Ebru. Kurzy, tvorba: - turecká technika maľby na vodnej hladine.

Služby: -pre dentálne potreby -oprava zlatých a strieborných šperkov -výkup zlata. Výroba: -zlaté šperky na zákazku. Maloobchod, predaj: -snubné prstene.

Služby: - sochárska, maliarska a rezbárska činnosť Výroba: - ručne kované dláta a rydlá značky EBEN

Stolárske práce: - nábytok - schodisko - kuchyňa - knižnice - vstavané skrine - dvere typové - dvere interiérové a priečky - dvere vonkajšie a portály - vonkajšie obklady - komerčné priestory - recepcia - čalúnený nábytok - textilné tapety - reštaurovanie nábytku - reštaurovanie a obnova historických objektov.

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne MetLife

Remeslo, práca: - rezbár - rezbárstvo

Sochár. - aranžérska výroba - štukatérstvo - kameňosochárstvo - výroba modelov - výroba replík - reštaurátorské práce

Štúdiové brúsenie skla. Služby: -brúsenie skla.

Spracovanie: -včelieho vosku. Veľkoobchodný sklad. Výroba: -sviečky, sviece zo včelieho vosku a minerálneho vosku -vzorky a formy na sviece. Maloobchod: -Zámecká galéria - Zámok Vizovice.

Kováčstvo, zámočníctvo: - kované ploty - umelecké kováčstvo.

Záhradná architektúra, ručná výroba: - záhradné fontány a fontány - sochy a jazierka - renovácia fontán - oprava fontán. Umelecká tvorba a videoprodukcia, reklamné videá a grafická uprava filmu Reštaurovanie, čistenie oprava pieskovca a schodov Sochy a plastiky: - kamenné sochy - pieskovcové sochy - umelecké sochy - umelecké ...