Žiaden večierok, oslava alebo firemné akcie sa nezaobíde bez dobrého občerstvenia! Využite cateringové služby, ktoré zahŕňajú koktaily, rauty, recepcie, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zverinové hody, galavečery a pikniky.

Spoločnosť hary catering pôsobí na trhu cateringových a gastronomických služieb už niekoľko rokov. Cateringové a gastronomické služby prevádzkujeme v rámci celej Českej Republiky, ale aj za hranicami našej Republiky. Sme schopní a skúsení partneri pre organizovanie spoločenských firemných i súkromných akcií – rautov, recepcií, koktailov, čaších ...

Eventová a cateringová spoločnosť. Zaistenie: - ucelené služby na mieru, vrátane zabezpečenia priestorov, programové skladby, techniky, obsluhy, občerstvenia, nápojov: - rauty, firemné večierky, recepcia, gala večery, garden party, konferencie, módne prehliadky, svadby, narodeninové oslavy, tanečná párty.

Mobilný predaj: -grilované kurčatá -rýchle občerstvenie -catering -party servis -oslavy všetkého druhu, firemné večierky, svadby, narodeniny -COUNTRY GRILL-predajné vozidlo s obrovským kuraťom na streche. Výroba, predaj: -grilovacie zariadenie -grilovacie vozidlá a stánky -nerezový nábytok -gastro zariadenia.

Reštaurácia - catering - firemné obedy - rauty.

Rozvoz jedál - závodné stravovanie - verejná jedáleň Gastronomické služby

Reštaurácia - poludňajšie a stále menu - organizovanie dní medzinárodných kuchýň - letný gril so záhradkou - televízne prenosy športových zápolení - vonkajšie detské ihrisko Cateringová činnosť

Špecialista na závodné stravovanie zamestnancov veľkých obchodných a priemyselných subjektov. Prevádzkovateľ verejných jedální a reštaurácií. Výrobu, distribúciu a servis zaisťujeme podľa požiadaviek klientov. Mobilnou formou realizujeme spoločenský catering.

Ponúkame firmám, inštitúciám aj jednotlivcom komplexné zabezpečenie cateringových služieb, bez zbytočných stresových, finančných aj časových záťaží. Realizácia cateringových špecialít vrátane sprievodných služieb a servisu pre svadby, párty.

Prevádzkujeme Bowling - 4 dráhy Billiard 2 x Stolný futbal Reštaurácia s kapacitou až 200 osôb Salónik pre 50 osôb Tanečný parket Pódium

Cateringové služby - organizácia gastronomických akcií - zabezpečenie občerstvenia

Catering QUIDO - Krčma za homerúnom Pripravíme pre vás občerstvenie. (chlebíčky, jednohubky, obložené taniere alebo misy, pečivo, zákusky, nápoje...) 1.príďte si vybrať podľa ponukového listu do Cateringu QUIDO Pripravíme rodinnú oslavu na akomkoľvek mieste. Disponujeme kompletným mobiliárom. Zaistíme rauty na -firemný obed, domáce oslavy, ...

Služby cateringu v systéme HACCP. Spoločnosť pôsobí v rámci celej SR. Pobočky: -Bratislava, Brno, na Slovensku Bratislava. Poradenstvo, návrh, organizovanie, zabezpečenie, organizácia spoločenských akcií na kľúč pre firmu: -recepcia, rauty, party v štýle mexickom aj podľa priania zákazníka -piknik, barbecue (grilovanie, ražnenie) ...

Jedáleň s týždenným závodným stravovaním s výdajom od 11.00 hod, popoludňajším predajom hotových jedál. Ponúkame polotovary a jedlá studenej kuchyne. Varíme a dovážame jedlo externým odberateľom. Poctivá česká strava.

Párty servis - služby pre každú párty - mobilný bar HAVANA - gril servis s občerstvením - organizácia osláv, párty večierkov a open air festivalov - catering, hudobná produkcia, výzdoba - DJ-bavič - moderovanie akcií - foto-video z akcií - autodoprava

Výroba a predaj a distribúcia mäsa a údenín: -šaláty -chlebíčky -obložené misy -bagety -údenárske a cukrárske výrobky -výrobky teplej kuchyne. Ďalšie služby: -závodné stravovanie -party servis -rauty s obsluhou a programom -doprava k odberateľom -svadby, jubilea.

SLUŽBY: - catering, cateringové služby - gastronomické služby - komplexný cateringový servis - zabezpečenie slávnostných pohostení - zabezpečenie stravovania - bankety - barbecue - koktaily - meetingy - party servis - rauty - recepcia - svadby.

Catering Tripoli Caterinkové služby. Zaistíme akúkoľvek spoločenskú akciu (raut, banket, súkromnú oslavu, svadobnú hostinu, grilovanie coffee break či garden party)… Zaistíme catering alebo občerstvenie priamo do sídla firmy alebo aj k Vám domov.

Cateringové služby. Základné cateringové služby na kľúč. Realizácia – slávnostné udalosti, zaistíme všetky doplnkové služby a prípadné sprievodné akcie kultúrneho programu.

Reštaurácia: -stály jedálny lístok poludňajšie menu -špeciálne gurmánske akcie Cateringová činnosť

Cateringové služby, prenájom inventára. - rozvoz poludňajšieho menu - rauty, bankety, recepcia, barbecue, miešané nápoje, bar catering, plesy, súkromné oslavy Produkčné služby: - kultúrne, športové a spoločenské akcie na kľúč Prenájom stanov a inventára pre vaše eventy. Výroba Fitness food menu.

Služby: -gastro -catering -organizácia večierky, rauty, oslavy

Reštaurácia - kapacita 25 miest - sála 50 miest - terasa s grilom s pergolou 70 miest - organizovanie víkendových akcií - catering

Spoločenské akcie - catering, organizovanie plesov, svadieb, párty, firemných večierkov.