Žiaden večierok, oslava alebo firemné akcie sa nezaobíde bez dobrého občerstvenia! Využite cateringové služby, ktoré zahŕňajú koktaily, rauty, recepcie, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zverinové hody, galavečery a pikniky.

Reštaurácia - pizza - grilované špeciality - teplé a studené nápoje - futbal, šípky - rozvoz jedla Solárium Posilňovňa - sauna, kryosauna - whirlpool - telocvičňa (power joga, fitbox, body ball, bosu, spinning) Cateringová činnosť Masáže

Poctivý catering Renaty Vašíčkovej je výhradne česká firma s dlhodobou tradíciou v oblasti cateringu a predaja darčekového tovaru. Za cieľ si kladie poskytovať služby vo vynikajúcej kvalite a zároveň za príjemnú cenu. V rámci svojej činnosti svojim zákazníkom poskytuje tieto služby: Catering - kompletný servis gastronomických služieb vrátane ...

Výroba, distribúcia, predaj: -čerstvý lahôdkový tovar, lahôdky -cukrárske výrobky, pečivo. Cateringové služby. -organizovanie a zásobovanie - hostiny, oslavy a spoločenské akcie. Možnosť objednávky a rozvozu.

Herňa: -biliardy -automaty -simulátory. Kompletné cateringové služby Možnosť prenájmu pre rôzne akcie a večierky

Hotel: - ubytovanie - 10x apartmány (apartmán), 14x dvojlôžková izba s možnosťou prísteliek - vybavenie: sociálne zariadenie, TV+SAT, telefón s možnosťou priamej voľby, apartmány navyše minibary. Stravovanie: - reštaurácia - Café restaurant (kaviareň), kapacita 110 - 130 miest - letná záhradka, kapacita 40 miest - 3 salóniky pre 25 ...

Služby: -súkromné akcie v priestoroch vily (oslavy narodenín, svadby a i.) -firemné prezentácie, semináre a spoločenské stretnutia -vonkajšie grilovanie -cateringové služby -ochutnávky vín s miestnymi vinármi a sommeliermi atď.

Naša firma sa zaoberá výrobou teplej a studenej stravy, ktorú podľa priania expedujeme priamo k zákazníkovi poprípade vydávame Ponúkame - príprava a výdaj jedál pre našich odberateľov - dodávky jedál vrátane rozvozu našim odberateľom s vlastným výdajom - dodávky jedál do vlastných jedlonosičov - výrobu a dodávky jedál diéty - zabezpečenie ...

kaviareň -cateringové služby -kadernícke a kozmetické štúdio

Catering Karlštejn Gastronomický servis pre: - vernisáže - rauty - párty - koktaily. Na nádvorí hradu Karlštejna prevádzkujeme stánok s občerstvením pre turistov a predaj občerstvenia v Lesnom divadle v Řevniciach.

Firemná párty, teambuilding, konferencie, hostesky, catering, gastro servis, ubytovanie, veľtrhy, sales promotion, design.

Poskytovanie služieb v oblasti gastronómie a verejného stravovania.

Gastronomická spoločnosť zaoberajúca sa prevádzkovaním reštauračných prevádzok: - Restaurant-Bar Pod krídlom - Kaviareň Všeobecný dom - Kaviareň Eurotel - Klub PwC - Kaviareň Staré zámocké schody - hotel Vila Botanika - Restaurant Bull Dog´s. Cateringové služby: - recepcia - bankety - koktaily - firemné a privátne party ...

Cateringy - svadby - spoločenské akcie - barmanskej show

Cateringové služby Sprostredkovanie cateringových služieb Reklamná a propagačná činnosť Poradenská činnosť v oblasti gastronomických a ubytovacích služieb Špecializovaný maloobchod Hostinská činnosť kontakt: Eugen Fiala

Ponúka - obchodné služby Ponúka - cateringové služby

Firemné akcie, catering, incentívne programy a turistika v Čechách aj zahraničí. Dokážeme pripravovať akcie, ktoré bavia ľudí. Aktivity, ktoré majú zmysel a tmelia kolektív. Keď ich treba improvizujeme a užívame si to zároveň.

Poradenstvo - hardvér - softvér. Gastronomické poradenstvo.

Pohostinstvo: -reštaurácia - kapacita 40 miest: -salónik - pre 30 osôb. Sportbar: -stávková kancelária s možnosťou stávkovania denne do 24hodín -televízia a projektor -pivnica -letná záhradka-45 osôb -catering -dodávka teplej i studenej kuchyne -realizácia rautov aj vrátane obsluhy, potrebného inventára a výzdoby -rozvoz denného ...

financie, investičné fondy, predaj nehnuteľností, pohostinstvo a catering.

Chránená pracovná dielňa. Výroba: - teplá a studená kuchyňa: - lahôdky, chlebíčky, šaláty, aspiky, nátierky, obložené misy. Cateringové služby: - zabezpečenie občerstvenia na rauty, bankety, recepcia, gala večera, pikniky.

Výroba a rozvoz tradičnej indickej kuchyne. Ponuka obedov pre firmy, zaistenie indických pokrmov pre firemné večierky a párty.

Dovážané jedlá, catering: -pestrá a vyvážená ponuka jedál -kreácia a zavádzanie nových pokrmov -zostavovanie jedál podľa sezónnej ponuky -obohatenie jedálnych lístkov o špeciality, napr. zahraničné kuchyne, krajové špeciality a pod. -obed-2 druhy polievok, 3 druhy hlavných teplých jedál, 1 druh minútky ( výberové jedlo ), 2 druhy večerí.

Poskytujeme gastronomické a cateringové služby. Catering - vlastná výroba a predaj. Catering pre firmy aj súkromné akcie: raut, slávnostná večera, banket, garden party, grilovanie, wedding catering ai. Ponúkame priestory pre akcie. Prevádzkujeme reštaurácie.

Spoločnosť zaoberajúca sa zabezpečovaním cateringových služieb, požičiavaním a prenájmom gastronomického vybavenia a prevádzkou Restaurantu Třeboradice, Cantina a kaviarne Adria.