Žiaden večierok, oslava alebo firemné akcie sa nezaobíde bez dobrého občerstvenia! Využite cateringové služby, ktoré zahŕňajú koktaily, rauty, recepcie, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zverinové hody, galavečery a pikniky.

Cateringové služby Sprostredkovanie cateringových služieb Reklamná a propagačná činnosť Poradenská činnosť v oblasti gastronomických a ubytovacích služieb Špecializovaný maloobchod Hostinská činnosť kontakt: Eugen Fiala

Firemné akcie, catering, incentívne programy a turistika v Čechách aj zahraničí. Dokážeme pripravovať akcie, ktoré bavia ľudí. Aktivity, ktoré majú zmysel a tmelia kolektív. Keď ich treba improvizujeme a užívame si to zároveň.

Poskytujeme gastronomické a cateringové služby. Catering - vlastná výroba a predaj. Catering pre firmy aj súkromné akcie: raut, slávnostná večera, banket, garden party, grilovanie, wedding catering ai. Ponúkame priestory pre akcie. Prevádzkujeme reštaurácie.

Spoločnosť zaoberajúca sa zabezpečovaním cateringových služieb, požičiavaním a prenájmom gastronomického vybavenia a prevádzkou Restaurantu Třeboradice, Cantina a kaviarne Adria.