Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

PENY Group s.r.o. je spoločnosť prevádzkujúca kaviareň a reštauráciu.

Cukráreň, cukrárstve, pernikářství, výroba, predaj: - zákusky - torty - minidezerty - cukroví na svadby - vianočné pečivo.

Cukrové nebo s.r.o. sa zameriava na výrobu dezertov a tort a prevádzkuje kaviareň v centre Brna.

Kaviareň, ponuka kávy z domácej pražiarne.

Na zákazku: - torty - cupcake prevádzky: - nám. slobody 92/21 - Kapustový trh 14

Kaviareň, raňajky, víno, zmrzlina, domáce limonády, torty.

Príjemná kaviareň s detským kútikom a letnou záhradkou. Denne na čape Pilsner Urquell, Radegast

Kaviareň s vínnym barom. E-shop, predaj: - zrnková káva na espresso, na filter - vína - prírodné malinovky - torty na zákazku. Pražiareň.

Sme cukráreň a cukrárska výrobňa s dlhoročnou tradíciou. Ponúkame široký sortiment cukrárskych výrobkov na každú príležitosť s možnosťou pokojného posedenia v príjemnom prostredí. Radi pre Vás pripravíme zákusky, minidezerty, čajové pečivo alebo torty na akúkoľvek príležitosť. Nie sme obmedzení iba našou ponukou, radi vyjdeme v ústrety Vašim ...

Rodinná kaviareň, vhodná pre všetky vekové kategórie. S veľkým výberom zákuskov, domácich limonád a čerstvých wafflí.

Kaviareň v centre Brna s bohatou históriou a kultúrnym programom.

Spoločnosť LUI Chocolate s.r.o. sa zameriava na predaj a výrobu čokolády a prevádzkuje kaviareň. V darčekovom obchode je možné si vybrať z 20 druhov ručne vyrábaných praliniek a z niekoľkých druhov čokolád, čajov a káv.

Bezobalový obchod s kaviarňou v zero waste štýle. Predaj: - lokálne produkty - výberové kávy - korenie - múka, cestoviny.

Vykonávame intenzívne výstavbu káblovej optickej siete. Výstavba a pokládka optických štruktúrovaných TV rozvodov.

Kaviareň s výberovou kávou rôznych pražiarní v srdci Břeclavi.

Vyhlásenú cukráreň Eiscafe Delikana môžete navštíviť vo Vyškove v Juhomoravskom kraji. Patrí do siete cukrární Delikana, ktoré majú pobočky v Českej aj Slovenskej republike. V našej cukrárni ponúkame vlastné cukrárske výrobky z centrálnej výrobne f.Delikana, ako sú torty, zákusky a zmrzliny. Priamo v cukrárni potom pripravujeme zmrzlinové ...

Výroba, predaj: -torty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháre -šaláty -koktaily.

Výroba, predaj: -torty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháre -šaláty -koktaily.

Výroba, predaj: -torty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháre -šaláty -koktaily.

Cukráreň, kaviareň: - zákusky - zmrzlina - chlebíčky - káva. Vinotéka.

Navštívte výbornú kaviareň Valea Caffe s.r.o v Letovice, kde môžete ochutnať zákusky vlastnej výroby z čerstvých a sezónnych surovín a kvalitnú kávu overených dodávateľov. Okrem iného tu môžete usporiadať rodinnú oslavu či inú stretnutie.