Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Perfect restaurant je trojposchodový priestor - reštaurácia, kaviareň a club. Ponúka svojim hosťom to najlepšie z metropolitných kuchýň celého sveta napr. netradičné Singapurské chicken rice, úžasné raňajkové sety ako New York, Londýn, Paríž, či Štokholm, ale aj pravý český guláš a netradične servírovanú kačicu či bravčové koleno.

Prevádzkujeme cukráreň neďaleko metra Stodůlky av OC Oaza Kladno. Ponúkame široký sortiment zákuskov, vrátane šľahačkových z pravej šľahačky, torty na objednávku, chlebíčky. Pripravujeme výbornú kávu z čerstvo pražených zŕn, zmrzlinové poháre, mliečne koktaily, cukrovinky. Ďalej predávame vynikajúcu taliansku zmrzlinu a ľadovú triešť

Prevádzka: - kaviarní, reštaurácie, rýchleho občerstvenia na letisku Václava Havla

Kaviareň a reštaurácia Predaj: - cestoviny - slané aj sladké palacinky - bagety - šaláty - poháre - koktaily. Zaistenie: - catering - narodeninové oslavy.

Kaviareň- organizuje výstavy fotografií.

Cukráreň, predaj tort, zákuskov a cukrárskych výrobkov. Príjemné posedenie, wifi pripojenie, detský kútik.

Dom kávy. Kaviareň. Predaj: -káva