Pivárne, krčmy, vinárne, reštaurácie a ďalšie pohostinstvá ponúkajú príjemné posedenie spolu s dobrým jedlom a pitím. Ponúkajú aj na rozvozy jedál, catering, prípravu poludňajšieho menu, sledovanie športových stretnutí alebo organizovanie súkromných akcií.

Hostinská činnosť park U troch pávov

Penzión U Vackov - penzión - pivnica - rodinný pivovar

Pivovarský dvor Lipan: -pivovar -pestovateľská pálenica -penzión -reštaurácia -školiace priestory.

Hostinská činnosť: - piváreň, krčma. Herňa. Prevádzkovanie: - hracie automaty - biliardy. Stávková kancelária.

Krčma Na blbom mieste: - poludňajšie menu 4 druhy - 50 miest - záhradka 25 miest - wifi - rauty, oslavy, svadby, catering, grilovanie - každé 6té pivo zadarmo - každé 29té menu zadarmo - rozvoz grilovanej pochúťky do domu - rozvoz jedla do domu, do firiem po okresoch Uherské Hradiště a Zlín zadarmo!

Okrem profesionálne vyškoleného personálu sa u nás môžete tešiť na široký výber špecialít a nápojov. V príjemnom prostredí nášho klubu bude príjemnou záležitosťou s rodinnou či priateľmi radostným zážitkom. Uvíta vás pokojná príjemná atmosféra s ústretovým personálom a profesionálnym prístupom. Čapujeme Staroprameň 10 °, Rohozec 11 °, Suijany 11 ...

Hostinec U Veselých. Prevádzka - hostinec s ponukou teplých aj studených jedál a nápojov. Posedenie v záhradke. Možnosť organizovania menších osláv a firemných večierkov.

Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru Hostinská činnosť -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, ...

Hostinská činnosť. Prevádzkovanie reštaurácie, pizzerie, pivnice a herne. Rozvoz - minútky a pizza.