Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Reštaurácia, vináreň: -vyhlásená kuchyňa -štýlové posedenie v historických interiéroch vrátane salóniku a vínnej pivnice v katakombách -možnosť organizovania osláv, abiturientských večierkov a hostín -celková kapacita 150 miest.

Reštaurácia Golfové ihrisko Golfový klub Golfová škola

Penzión Vybavenie zariadenia V areáli sa nachádza štýlová reštaurácia s letnou terasou s výhľadom do krásnej prírody, salónik, stodola, terasa a otvorené ohnisko. Našim hosťom je k dispozícii súkromné parkovisko. Pri penzióne máme novo vybudované detské ihrisko. Pre dospelých aj deti u nás nájdete možnosť športového vyžitia. Ping-pong, ...

Motel***, ubytovanie: -nefajčiarske prostredie v celom areáli moteli -130 lôžok -jednolôžkové, dvojlôžkové a trojlôžkové izby s príslušenstvom, WC**, balkónom -luxusný apartmán -1/1 300, - s raňajkami -2/2 500, - s raňajkami -3/3 900, - s raňajkami -apartmán 900, - s raňajkami -dve bezbariérové izby -reštaurácia 95 ...

Pivovarský dvor Lipan: -pivovar -pestovateľská pálenica -penzión -reštaurácia -školiace priestory.

Hostinská činnosť: - pizzeria, pizzeria - kapacita 90 miest: - špeciality talianskej kuchyne. Bezbariérový prístup. Ďalšie služby: - Wi-Fi - nefajčiarsky priestor - salónik - záhradka.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod