Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Vinárstvo, pestovanie, výroba, predaj: - víno -E-shop Historický vínna pivnica, kultúrna pamiatka Južnej Moravy.

Reštaurácia: -kapacita 70 miest -viedenská kuchyňa -moravské špeciality -jedlá z divočiny a rýb* -špeciality na grile -vhodné pre privátne oslavy, firemné akcie na objednávku.

Zámocká sýpka Blansko: - reštaurácia, ubytovanie - pivotéka, bowling

Naša spoločnosť PPS AGRO a.s. sa zaoberá poľnohospodárskou, rastlinnú, živočíšnu a ovocinárskej výrobou, ale predovšetkým vinohradnícku produkciou, na ktorú nadväzuje výroba vína. Ponúkame ale aj minerálne doplnky do krmív a výrobu biologického fungicídu. Výroba a predaj vína, víno: -roční produkcia 150 000 fliaš -odrůdová, ...

Sedlecké Vína. Naše vinárstvo patrí k tradičným výrobcom kvalitných prívlastkových vín, ktoré sa rodia v nádhernom regióne v okolí Mikulova a pri najväčšom moravskom rybníku Nesyt. Našou snahou predovšetkým je, aby vína boli v súznení s tunajším terroirom a naplno vynikla ich poetika. Naše vinárstvo v súčasnej dobe obrába 120 hektárov ...

reštaurácia: -kapacita 56 miest -venkovní posedenie (kapacita 74 miest) -stylové prostredie, doba vojen cisára Napoleona Bonaparte -kuchyně-moravská, česká, francúzska -svatby, promócie, hostiny -míchané nealkoholické a alkoholické nápoje (20 druhov) -dietetické potravinové a vegetariánske jedlá.

Penzión - 18 lôžok - každá izba má vlastnú kúpeľňu a sociálne zariadenie Reštaurácia

Realitná kancelária: -po-pia 9.30-17 -odhady nehnuteľnosti -predaj a prenájom nehnuteľností - byty, rodinný domček, nájomný dom, pozemok, pole, výrobné priestory, sklady. Kaviareň: po-ne 7.30-18 Penzión: -izby vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a TV.

Penzión - kapacita 26 lôžok - 3 dvojlôžkové, 3 trojlôžkové, 2 štvorlôžkové izby, 1 apartmán pre 2 osoby s vlastnou socialkou, chladničkou a tv. Novo možnosť využitia bytu pre 2 osoby / spálne, obývacia izba s tv, kuchyňou, kúpeľňou a wc. - vonkajšia záhradka - úschovňa bicyklov Reštaurácia - kapacita 52 miest ...

Vinárstvo: -produkcia vína pre široký okruh spotrebiteľov -výroba - kvalitné akostné a prívlastkové vína, -vína sudové, ktoré sú dodávané v nerezových sudoch -ročníkové a prívlastkové vína. Vína zrejú prevažne v tradičných dubových sudoch, alebo nových sudoch typu Barique. Svadobné víno Firemné víno Vinárstvo - Horní Bojanovice.

BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje nočný rozvoz alkoholu po Brne.