Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Klub. Ponuka alkoholických aj nealkohlických nápojov. Internet. Šípky, futbal, flippery.

BENCHMARK s.r.o. je event agentúra, ktorá zaistí vami organizovanú akciu akéhokoľvek druhu. Vďaka spoľahlivosti členov tímu bude všetko zaistené k vašej 100% spokojnosti. Vďaka skúsenostiam, ktoré naša event agentúra nazbierala ako v Českej republike, tak aj v zahraničí, uspokojíme aj náročného klienta.

Donáškové služby, predaj nápojov a potravín.

Štúdio MAT ponúka: Gastronomické služby: - vlastná prevádzka reštaurácie, barov a klubu - rauty konané, ako vo vlastných priestoroch (až pre 400 osôb), tak v priestoroch podľa priania zákazníkov. Filmové a video projekcie: - pre verejnosť - pracovné projekcie (denné práce, tlačové konferencie, prezentácie).

Reštaurácia Salabka - obedové menu - možnosť organizovania firemných večierkov a súkromných osláv.

Reštaurácia - česká a steaková kuchyňa - ponuka denného aj stáleho menu - otvorené každý deň 11:00 - 24:00 hodín.

BeerGeek Bar & Pivotéka - predaj, e-shop - pivo, pivné špeciály - darčekové a degustačné sady pív - pivá z minipivovarov. BeerGeek Bar - Vinohradská 988/62, 130 00 Praha 3 - Žižkov – tel. 776 827 068.