Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Služby - catering - zabezpečenie občerstvenia na spoločenských akciách, rodinných oslavách atď.

Rodinná Reštaurácia - Pizzeria U Barona Zlín si získala svoju klientelu vďaka príjemnému, nefajčiarskemu prostrediu a skvelému jedlu. Pre súkromné a firemné akcie je tu k dispozícii salónik pre 25-30 osôb. Reštaurácia, pizzeria: - denné menu - špeciality šéfkuchára - pizza - široký sortiment kávy, čaju aj vína. Prenájom salónika pre ...

Reštaurácia. Obedové, večerné, degustačné menu.

Hotel - Solan Trading, s.r.o. - kapacita 110 lôžok v 41 izbách - hotelový bazén - kaviareň - bar - grilovanie na terase - wellness - masáže - SPA vanaraštaurácia - minútky, diétne, vegetariánske, detské, valašské aj hotelové špeciality - možnosť organizovania konferencií, rauty, svadba, bankety.

Predaj: - potraviny - zmiešaný tovar

Reštaurácia a Penzión: -denné menu -salónik 22 miest -možnosť organizovania podujatí, osláv a verierov -ubytovanie - 5 luxusných izieb pre 2-5 osôb.

Rodinná kaviareň. - talianska káva - víno, pivo. Detský kútik Organizovanie súkromných akcií, večierky, oslavy: - vonkajšie priestory pre 50-160 hostí - veľká sála pre 120 hostí - reštaurácia pre 70 hostí - barová časť 20 osôb - menší salónik pre 20 hostí. Pripravíme hostiny, rauty na mieru.

Pohostinstvo: -hostinec, piváreň Radegast

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -celková kapacita 50 lôžok: -10x mezonetový apartmán. Vybavenie izieb: -vlastné sociálne zariadenie, kuchyňa, WiFi, TV, SAT. Pohostinstvo: -reštaurácia.

Reštaurácia. Česká kuchyňa bez dochucovadiel a umelých prísad. Obedové menu. Tankové pivo.

Bar, kaviareň, reštaurácia: -denných menu a jedál i špecialít domácej a zahraničnej kuchyne -cateringové služby -raňajky.

Penzión: - ubytovanie - ubytovacia kapacita 38 lôžok. Reštaurácia: - stravovanie - krb, grilované špeciality - veľkoplošná LCD televízia - kapacita reštauračného salónu až 100 miest. Kapacita salónika 40 miest. Vhodné pre skupinové akcie.

Spoločnosť AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žltava prevádzkuje penzión, ranč v rekreačnej oblasti Chřiby a súčasne farmu - minizoo s množstvom hospodárskych zvierat. Ranč má ideálnu polohu, na kopci nad riekou Moravou, na vodnej ceste Baťov Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v SR stále silnejšiu pozíciu, preto sa našim hosťom okrem ubytovania a ...

Ubytovanie: - 88 izieb - rehabilitačné centrum, SPA - reštaurácia, kaviareň, vnútorný a vonkajší bazén, tenisový kurt, minigolf.

Nefajčiarska kaviareň: -čerstvá káva 100% arabica, čerstvo pražená -sypané čaje -domáce dezerty, torty.

Výroba: - prívlastkové vína z vlastných viníc. Posedenie vo vínnej pivnici, degustácia vín, odborný výklad o vinárstve. Ubytovanie, prehliadky viníc.

Prevádzkujeme reštauráciu s ponukou pizze, alkoholických aj nealkoholických nápojov a rozvozu jedál. Pripravujeme denné menu.

SOLA GRATIA je ideálnym miestom na oddych, stretávanie či odborné semináre. Služby: - ubytovanie - stravovanie - pobyty zo stredísk a škôl Diakonia ČCE (vzdelávacie akcie, liečebné pobyty klientov alebo rekreačné pobyty zamestnancov) - svadby, rodinné oslavy, rodinné zrazy.

V ActivityPark Hotel Všemina prežijete pobyt plný zážitkov, prostredie je vhodné na dovolenku s deťmi aj všetkých, ktorých láka aktívna dovolenka. Ide o hotel s wellness, bazénom, súčasťou je aj vírivka, sauna, detský kútik a aktivity pre deti, ktoré sú súčasťou vonkajšieho ihriska.

Kategória: -Hotel GARNI *** -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -celkom 30 lôžok -15 jednolôžkových a dvojlôžkových luxusných izieb s možnosťou prístelky, s kúpeľňou a WC, TV, minibar, rádio, telefón, WIFI pripojenie na Internet. Pohostinstvo: -reštaurácia -salón pre 30 osôb. Možnosť organizovania ...