Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Kaviareň - vinotéka v centre Zlína.Kapacita 30míst. predaj: -sudových a prívlastkových vín -denné ochutnávky -viac ako 300 druhov vín fľaškových.

cukráreň: - zákusky, rolády, torty - točená zmrzlina z Opočno - raňajky, desiaty. Prenájom priestorov pre narodeninové oslavy. Detský kútik.

Reštaurácia. Napajedelská pivovar. Výroba, varenie piva: - Chmelnická svetlá 10 ° - Chmelnická svetlá 11 ° - Chmelnická polotmavé 11 ° - Chmelnická svetlá 12 °. predaj: - pivo v PET fľašiach - darčekový súdok piva. Možnosť organizovanie súkromných osláv, firemných večierkov.

Fast-foodová reštaurácia POE-POE ponúka lacné a pritom kvalitné jedlá. Ponúkame špeciality pre všetkých, ktorí majú radi slané či sladké dobroty a kvalitnú kávu. Všetky pokrmy sú pripravované priamo pred vami z kvalitných a čerstvých surovín.

Výroba, predaj: -obložené chlebíčky -chuťovky -studená predjedlá -obložené misy -saláty -pomazánky plnený pečivo -aspiky teplý jedla -lahůdky -studená kuchyňa. -čerstvé ryby (chladené): -kapr pravá losos -pstruh. Predaj čerstvých rýb na objednávku. Služby na objednávku: -objednávky ON-LINE -catering: ...

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Reštaurácia Zubrovna. Steaky, chuťovky na pivo. Šípkarský kútik. Tankové pivo Zubr Grand. Na čape: - Zubr Gradus, Yuzu limeta, rezané - Litovel Free, Premium Grand.

Naša firma Jitka Ridlová prevádzkuje reštauráciu Športové centum Otrokovice, ktorá Vám vrátane reštauračných služieb ponúka aj denné menu a rozvoz jedál. Pre svadobné hostiny, stretnutia s priateľmi, s rodinou a firemné akcie je k dispozícii: salónik, ktorý pojme až 50 osôb. Ďalej ponúkame tiež športové využitie v podobe squashu, bowlingu a ...

Bistro s posedením - kapacita 50 miest: - káva, čaj, čerstvé pečivo, zákusky, šišky, lúpačky a pod. - raňajkové menu-4 druhy - poludňajšie menu-3 druhy. Firemné oslavy.. Súkromné oslavy. Parkovanie pri Bistra.

Reštaurácia s kapacitou 70 miest. - valašské špeciality a medzinárodnú kuchyňu - možnosť organizovania firemných akcií vrátane osláv Ubytovanie v 7 dvojposteľových izbách a 2 apartmánoch s WC, kúpeľňa, televízia, minibar aj bezdrôtové pripojenie k internetu.

Služby: - japonská reštaurácia Sushi v Zlíne. Pobočka: - Opava, U Fortny 49/10 tel.: 774216249.

Produkčná agentúra: - organizovanie a realizácia kultúrnych, firemných a spoločenských akcií - zabezpečenie programu, umelcov, kompletný servis - technické a cateringové služby - zvuk, svetlá, brigádnici, security, technická produkcia.

Piváreň a nefajčiarska reštaurácia na Podhorí. Nájdete u nás aj detský kútik. Oddelené salóniky pre súkromné akcie Na čape 10 druhov pív.

Pohostinstvo: -pizzeria -jedáleň - denné menu -cukráreň -bowling -organizácia firemných a súkromných akcií, oslavy. Kapacita 130 osôb, salónik 30-130 osôb. Jedáleň: pondelok - piatok: 10:00 - 14:30. Bistro: pondelok – piatok: 7:00 – 14:30.

Vážení zákazníci, radi by sme Vás pozvali k nám do malej krčmičky Rychtářov krčma v Otrokoviciach na Baťovom na ulici Tylova 950. Ponúkame 4 druhy pív na čape 10 ° Rychtář Fojt, 11 ° Rychtář Grunt, 11 ° Páter Čierna hora. Nealko pivo fľaškové. Na čapu limo malinovka. Niečo na zahryznutie nakladaný camembert, utopenec, korbáčiky alebo ...

Indická reštaurácia. Jedlá indickej kuchyne, vegetariánske pokrmy.

Pohostinstvo: -cukráreň. Výroba, predaj: -cukrovie, zákusky, torty, poháre.

Penzión Oáza sa nachádza v kúpeľnom meste Luhačovice na hlavnej triede neďaleko od vlakovej a autobusovej stanice. Ponúkame Vám ubytovanie v 2 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. Súčasťou penziónu je reštaurácia, cukráreň, bufet, v letných mesiacoch aj posedenie v záhradke s vonkajším grilom.

Štýlová reštaurácia Sedliacka KRČMA sa nachádza v centre mesta Otrokovice, len 15km od Zlína. Nájdete tu netradičné prostredie, preto je veľmi žiadaná pre organizovanie rodinné oslavy, svadby i firemné akcie. Možný je prenájom salónika, alebo celé reštaurácie. Naši hostia môžu ochutnať nielen hotové jedlá, minútky a denné menu - obedy, ale aj ...

Reštaurácia a Sushi bar. Ázijská kuchyňa. Poludňajšie menu

Restaurant AMICI - pizza, burgre, krídielka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Vegánske obedy Jedlá pre zdravie a štíhlu líniu. Zdravé dezerty. Rozvoz Slušovice - Zlín.

Autocamping, autokemp. - ubytovanie štvorposteľové aj päťlôžkové chatky, - miesta pre 100 stanov a prívesy 50 karavanní - v areáli je reštaurácia a ohnisko - chatky 33 - 128 lôžok - denné menu - priehrada 100m - aquapark 5 min.