Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Pohostinstvo Pontis Nefajčiarska reštaurácia, letná záhradka, organizovanie akcií, vstup so psami, wi-fi zdarma, parkovanie pri reštaurácii Točíme pivo: Starobrno Medium, Dačický Kutnohorský svetlý ležiak, Krušovice pšeničné, pivné špeciály

Reštaurácia, reštaurácia. Menu. zameranie na ryby a sushi.

Reštaurácia, stravovanie. Kapacita 100 miest + salónik. Našu reštauráciu nájdete v bývalom objekte Lipsko, pochutnať si u nás môžete na medzinárodnej kuchyni, pizze, cestovinách, steaku. Každý víkend pre Vás pripravujeme rôzne HOT TIP akcie. Na zapitie točíme Plzeň, Gambrinus, Fénix a nealko Birell.

Reštaurácia Kiwi Raw Food Reštaurácia živej stravy Klub zdravých raňajok

-Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná ...

Tulip Reštaurácia, stravovanie. Menu. Nefajčiarska reštaurácia.

Reštaurácia La Bouchée: -gastronomický podnik sa špecializuje na jedlá z kvalitných čerstvých surovín, biopotravín a jahňacieho mäsa -inšpirácia domácej francúzskej kuchyne.

Reštaurácia je nefajčiarska s vyhradeným miestom pre fajčiarov. Reštaurácia je plne prispôsobená pre telesne hendikepovaných. Denné menu.

Pizzeria: - rozvoz pizze - rozvoz hotových jedál

Spoločenský dom: - reštaurácia - ubytovanie - kúpele - spoločenská sála - bowling.

Restaurant Bavorská: -možnosť osláv, promócie, firemné večierky, rauty -letná záhradka -salónik -pizzeria, piváreň -športové prenosy, reprodukovaná hudba -tankové Starobrno -víkendové oldies.

Reštaurácia Druhý dych: - denné menu aj hotové jedlá, zákusky, čapované pivo, víno a nealkoholické nápoje. - vonkajšia záhradka pre 30 osôb, salónik a detský kútik. Možnosť prenájmu reštaurácie na organizovanie firemných i rodinných akcií.

Reštaurácia, snackbar: - poludňajšie a stále menu - pizza - poháre.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.