Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Reštaurácia, snackbar: - poludňajšie a stále menu - pizza - poháre.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Reštaurácia, prenájom, akcia: -teplá kuchyňa -salónik až 50 miest (svadby, promócie, spoločenské akcie) -záhradná reštaurácia s grilom -detské ihrisko. Služby: -zaisťujeme realizáciu rautov, párty, firemné a ďalšie akcie.

Reštaurácia Na Švábke SLOVAK CUISINE AND BEER Služby: -reštaurácie a piváreň -nefajčiarska, fajčiarska reštaurácia -Pilsner urquell z tanku -tradičná česká kuchyňa.

Reštaurácia a steakhouse: - čerstvé mäso zo slovenských a zahraničných chovov - vlastná zrárne mäsa - degustačné ponuky - špeciálne týždenné ponuky - denné menu - štýlový interiér

Pivnica U Krúžku s tradičným českým pivom aj kuchyňou.

Reštaurácia - kapacita 50 miest - salónik pre 35 - 40 osôb - možnosť organizovania spoločenských i firemných akcií - 5 druhov menu.

Koishi reštaurácia, sushi, ryby: -sushi -originálne a moderne poňatá česká klasika a fusion japonská a európska chuť. Kosihi shop: -typické ingrediencie (správna ryža a riasy na sushi) -prvotriedny mirin -štipľavý zázvor alebo sójové a rybie omáčky -víno -saké -jedálenské paličky -ryžovar -ďalšie „nevyhnutnosti“ -kompletný ...

Penzión pri Holuboch Ubytovanie, penzión, ubytovňa. Ubytovanie Brno v novo zrekonštruovaných 1 – 4 lôžkových izbách neďaleko centra Brna. Zastávka električky je 50 metrov od penziónu, do centra sa dostanete za 5 minút.

Prevádzkujeme cestnú motorovú dopravu vozidlami Ford pre 7 paliet s nosnosťou 4, 5 tony a vozidlom Citroen Berlingo s nosnosťou 1 tony.

Bufet, stravovanie. Denné menu.

Grilovanie prasiatok na zákazku. Organizujem rauty a záhradné slávnosti