Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Ubytovanie: - penzión - apartmány. Reštaurácia.

Reštaurácia. E-shop: - šperky - čaje - darčekové predmety

Reštaurácia Pod Terasami - otváracia doba: pondelok - štvrtok: 10:00 - 23:00 piatok : 10:00 - 24:00 sobota: 11:00 - 24:00 nedeľa: 11:00 - 16:00.

Ubytovanie: - penzión. Reštaurácia. Wellness: - sauna, vírivka, aróma kúpele, masáže.

Reštaurácia - kapacita 130 miest - salónik s kapacitou 25 miest - školiaca miestrnosť s kapacitou 60 miest - letná terasa s kapacitou 80 miest Tenisové kurty Tenisový klub

Reštaurácia Ferdinanda -česká kuchyňa -medzinárodná kuchyňa -Všetok sortiment výrobkov pivovaru Ferdinand. - nefajčiarska reštaurácia s fajčiarskym kútikom - kapacita - 36 miest pivnice, 40 miest jedáleň, 15 miest fajčiar, - záhradka s obsluhou 70 miest - všetko len pár krokov od zimného štadióna aj starého mesta Spoločenské akcie: ...

Penzión a reštaurácia Za Mostom. Ubytovanie: - penzión.

Motorest, reštaurácia: - minútkové jedlá - pizza.

Ubytovanie: - penzión - konferenčné priestory. Reštaurácia: - tel.: 499692926

V areáli Park Golf a Konferencie Park v Hradci Králové sú k dispozícii konferenčné a seminárne priestory až pre 100 osôb, panoramatická reštaurácia, hotel a športové zariadenia vrátane golfového ihriska a všetkých. Celý areál sa nachádza priamo v Hradci Králové a napriek tomu tu nájdete úplné súkromie pre Vašu akciu a príjemné prírodné prostredie.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Reštaurácia - ponuka stáleho jedálneho lístka aj poludňajšieho menu, pripravíme aj špeciality - príjemné, moderne vytvorené prostredie, krásny nový interiér, príjemná obsluha, bohatý jedálny a nápojový lístok.

Restaurant - reštaurácia ponúka príjemné prostredie, možnosť organizovania večierku, svadobnej hostiny, recepcie, oslavy či iné slávnostné alebo spoločenské príležitosti, k dispozícii sú Vám dva oddelené salóniky s kapacitou 50 miest, celá reštaurácia a priestory kaviarne - cateringové služby.

Hostinská činnosť -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Ubytovacie služby -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií ...

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia