Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

kvetinárstvo: - rezané kvety - izbové rastliny - vonkajšie rastliny - svadobné väzby - darčekové väzby - sezónne väzby - Dušičkové väzby. prevádzkareň: Aničkin dvor - reštaurácia - vonkajšie posedenie - spoločenská sála.

Hotel Avion poskytuje ubytovanie: - kapacita hotela 63 miest - ceny ubytovania 400 - 950, - Sk / os. - uzamknuté parkovisko - vegetariánska reštaurácia.

Veľká rodinná chata Autokemp - turistické chatky - miesta pre stany a karavany Penzión - apartmány reštaurácie

Ubytovanie v secesnej vile: - 8 izieb-max. 20 lôžok - reštaurácia 40 osôb, salónik, terasa. - parkovanie v uzamknutom priestore.

Reštaurácia a penzión Na Kováčskej dielni Kategória: - penzión s celoročným ubytovaním - kapacita 18 lôžok. Pohostinstvo: - reštaurácia. Pripojenie Wi-Fi.

Reštaurácia: -kapacita 98 miest -salónik 30 miest -možnosť organizovať oslavy, svadby, rauty, firemné večierky atď. Otváracia doba: Pondelok - štvrtok: 10.30 – 22.30 Piatok - sobota: 10.30 - 1.00 Nedeľa: 10.30 – 21.30

Penzión Krížový vrch poskytuje reštauračné a ubytovacie služby

ubytovanie: - hotel *** a penzión **** v historickom centre Olomouca - 53 izieb z toho jednolôžkových 16, dvojlôžkových 28 a 9 apartmánov. - vináreň pre organizovanie súkromných akcií - masážne a relaxačné štúdio pre širokú verejnosť reštaurácia: - kapacita 120 miest vrátane salónika a letnej terasy - krb - obedové menu - možnosť ...

Ubytovanie: - pension *** - kapacita 43 lôžok - 18 dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky, 1 trojlôžková, 1 štvorlôžková - bezbariérový prístup.

Wellness hotel Hlboký dvor *** superior ponúka komfortné ubytovanie pre celú rodinu v každom ročnom období. Naše zariadenie je súčasťou Resortu Hrubá Voda, ktorý leží v nádhernom údolí rieky Bystřice pod strmými kopcami Oderských vrchov a Nízkeho Jeseníka. Kapacita hotela je 35 izieb, k dispozícii máme tiež vonkajší rodinné apartmány a apartmánovú ...

Wellness hotel Villa Grohman poskytuje komfortné ubytovanie v malebnom prostredí Jeseníkov. Náš hotel je hlavným kúpeľným domom Schrothových liečebných kúpeľov a ponúka rad kúpeľný wellness pobytov. V budove sa nachádza aj reštaurácia, ktorá je prepojená s vonkajšou zastrešenou terasou. K dispozícii máme aj konferenčné priestory vhodné pre ...

Spoločnosť VIKIPAN, s.r.o. prevádzkuje penzión a reštauráciu Luto v Prostějove - Krasiciach. V penzióne Luto si môžete vybrať z dvojposteľových alebo trojposteľových izieb s vlastným sociálnym zariadením av reštaurácii si dať denné menu.

FREECOOLIN s.r.o. prevádzkuje reštauráciu Tuning bar neďaleko centra v Prostějove. Reštaurácia je tematicky zameraná na retro, automobily a tuning a vychutnať si tu môžete denné menu, burgre, steaky, sáláty a mnoho ďalšieho.