Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Penziónek je penzión s celoročným ubytovaním: Zloženie izieb: - 2-3 lôžkové izby - možnosť prístelky - wifi, TV, kuchynka. Pohostinstvo: -reštaurácia, bar.

Chata Lúč ponúka ubytovanie: - izby 9/2, 6/3, 3/4 - na každej izbe TV, WC, sprchovací kút - reštaurácia 70 miest - jedáleň 40 miest pre hotelových hostí - terasa 60 miest - záhradka 50 miest - 2 vleky v blízkosti chaty.

Ubytovanie U bieleho vlka ponúka 4 dvojlôžkové izby so sociálnym zariadením, reštaurácia.

Reštaurácia penzión U Zámku Brněnka: -penzión s celoročným ubytovaním. -jednolôžkové - štvorlôžkové izby so spoločným sociálnym zariadením na chodbe Rekreačný areál: -12x štvorlôžková chatka. Reštaurácia - 80 miest.

Relax Point Hynčice, s.r.o. prevádzkuje: - Penzión Pod Zvonom - Chata Stará škola - Krčmička U Vleku - prevádzka letných minikár, v zime lyžiarsky areál

Pohostinstvo a penzión Kocanda ponúka ubytovanie s celkovou kapacitou 45 osôb: Celková kapacita 45 lôžok. 2x1-lôžková izba 2x2-lôžková (1 manželská posteľ) 2x2-lôžková (2 postele) 2x3-lôžková (1manželská posteľ + 1 posteľ) 6x4-lôžková (1manželská posteľ + 2 postele) 1x5-lôžková (1 manželská posteľ + 3 postele)

Penzión a reštaurácia U Coufalov je rodinný penzión, ktorý ponúka: - 2 dvojlôžkové, 3 dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky - apartmány - 2 dvojlôžkové apartmány s možnosťou prístelky - na izbách kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, TV+SAT, telefón, net - celková kapacita je 14 lôžok + 5 prísteliek. - tel.:736227226. Reštaurácia: - ...

Penzión U Jirsáka *** ponúka ubytovanie: - penzión *** - kapacita 28 lôžok - reštaurácia - vináreň - salónik pre 50 osôb - wellness centrum.

Reštaurácia a penzión U Kláry sa nachádza v mestečku Bludov v okrese Šumperk. - ubytovanie má kapacitu 12 lôžok - novo zrekonštruovaná reštaurácia

Hotel Pod sedlom poskytuje ubytovanie: - kapacita 30 lôžok s umývadlami - WC a sprchy v rekonštruovaných kúpeľniach sú na poschodí - parkovisko na uzavretom dvore - reštaurácia - vináreň - autocamping.

Hostinec Peterka: - pohostinstvo - reštaurácia denné menu, československá kuchyňa, minútky - ubytovanie v siedmich izbách a jednom apartmáne - nohejbalový /volejbalový/ kurt - automatická kolkáreň - vláčik pre deti - možnosť organizovania firemných akcií. - biliard, stolný tenis.

Penzión a reštaurácia Trojkameň v nových Losinách nájdete na križovatke ciest z Průmyslovského sedla a hlavného ťahu na Ramzovské sedlo. Generálnou prestavbou 2011 z pôvodného Hostinského domu z roku 1910 dostal podobu dnešného rodinného penziónu. Elegantne v sebe snúbi ducha histórie a pohodu modernej reštaurácie. V reštaurácii sa zameriavame ...

HOTEL PRIMAVESI s.r.o. ponúka ubytovanie v horskom hoteli, reštaurácii.

Penzión Trámiky: - ubytovanie - izby s vlastnou kúpeľňou, káblovú TV, pripojením k internetu WIFI - reštaurácia, pizzeria.

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním: -dvouložnicové rodinné apartmány -dvoulůžkové izby s balkónom. Reštaurácia, bar, wellness

Sport-Grill Petříkov ubytovanie: - celoročné ubytovanie - kapacita 35-40 lôžok - dve budovy (2x10 izieb) - izby 2, 4, 5, 6 lôžkové - sprchy a WC na poschodí - v každej budove je spoločenská miestnosť - reštaurácia - veľké parkovisko - požičovňa lyží - wi-fi pripojenie.

služby: - reštauračné a jedálenský stravovanie / H club - jedálenský stravovanie / Jedáleň Lg Postřelmov - rozvoz jedál - chladené jedlá - ubytovanie chata Ztracenka - rauty, svadby, oslavy, catering - koncerty a vystúpenia / H club - zabezpečenie závodného stravovania a prevádzku jedální

ubytovanie: - motel - kapacita 60 lôžok (1-3 lôžkové izby) - sociálne zariadenie na izbách - recepcia non stop. reštaurácia: - kapacita 60 miest - sála pre 100 osôb-svadby, promócie, spoločenské akcie - vonkajšie posedenie, terasa.

Morava Camp poskytuje návštevníkom široké možnosti ubytovania. Využiť môžete náš hotel, chatky či miesta pre stany a tiež karavany. V areáli sa nachádza vonkajšie kúpalisko s plaveckým bazénom, detské ihrisko, reštaurácie a požičovňa bicyklov. Nájdete nás v meste Mohelnice, okres Šumperk. Morava Camp: - ubytovanie - rekreačný areál - ...

Rekreačné stredisko Bozeňov, ktoré leží 10 km od Zábřehu v blízkosti priehrady s možnosťou kúpania, Vám ponúka ubytovanie v penzióne, apartmáne alebo kempe s chatkami. Súčasťou areálu je nefajčiarska reštaurácia pre 80 osôb s terasou a detským kútikom. Využiť môžete školiace centrum s kapacitou 60 osôb, vybavené najmodernejšou školiace technikou. ...

Hotel Ružové ÚDOLIE: - reštaurácie - hotel - organizovanie svadieb, osláv.

ubytovanie: - penzión s kapacitou 12 osôb - 2-4 lôžkové izby - na izbách TV + SAT, rádio, WC, sprcha - nefajčiarska reštaurácia s terasou - oplotené parkovisko.

na Krásnom služby: - reštaurácia - autokemping, ubytovanie v obytných sudoch alebo minikaravanech.