Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Hotel**** - kapacita ubytovania 109 izieb z toho 2 bezbariérové - 3 konferenčné miestnosti - izby s pripojením na internet - reštaurácia - wellness kútik - vlastné garáže

Penzión - ubytovanie v 1 - 4 lôžkových izbách - izby vybavené sprchou, WC, TV, SAT a WIFI pripojením na internet. Reštaurácia: - obedy a večere - čapované svetlé aj čierne pivo - hotové aj minútkové jedlá - možnosť organizovania svadieb a spoločenských akcií - česká - vegetariánska.

Služby: - reštaurácia - kaviareň - music bar

Služby: -bowling -reštaurácia -kurty na tenis, volejbal a nohejbal

Hotel sa nachádza v tichej, pokojnej oblasti, uprostred zelene, v centre Prahy. K dispozícii sú viaclôžkové izby s kompletným sociálnym zariadením Izby sú vybavené štandardným nábytkom, telefónom, farebnou televíziou a rádiom V cene sú zahrnuté raňajky formou bufetu. Hotelové služby: - recepcia nonstop - predaj vstupeniek na kultúrne ...

Hotel v Prahe. Unikátny komplex ponúka: - ubytovanie - reštaurácia - bary - konferenčné priestory - WI-FI - športcentrum - wellness - bazén - whirlpool - para - saunový svet - tenis - bedminton - squash - golf indoor - bowling - fitness - masáže..

Hotel a penzión MAX - ubytovanie v 8 dvojlôžkových izbách av 3 štvorlôžkových - izby vybavené sociálnym zariadením a TV - Wifi pripojenie - zvieratá po dohode - reštaurácia pod penziónom.

Reštaurácia podávajúca čínske pokrmy.

Špeciálna reštaurácia so zameraním na indickú kuchyňu a estetiku. Ponúkame švédsky stôl "Zjedz čo zješ".

Reštaurácia so zameraním na čínsku kuchyňu.

Reštaurácia Na Kopčeku Možnosť sledovania športu na plazmovej televízii, .

Prevádzkovanie reštaurácie a ubytovania v centre Prahy - Lokál Inn. Reštaurácia U Biele kolky, česká kuchyňa. V ubytovaní poskytujeme: - izbovú službu - wifi zadarmo - denné upratovanie - recepcia nonstop - nefajčiarske izby - práčovňa, zdravotná služba na telefóne - detská postieľka, prístelka a stolička.

Reštaurácia - česká kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb