Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Služby: - reštaurácia - penzión - školiace centrum

Restaurant U Kohúta - reštaurácia - penzión, ubytovanie v apartmánoch.

Chateau St. Havel - reštaurácia - adresa: V podzámčí 1/6, 140 00, Praha 4 - Krč – tel. 601 577 484. Škola varenia - firemné akcie, verejné kurzy – tel. 604 353 560. Catering.

Pizzeria a Penzión Grado - pizzeria, reštaurácia - ubytovanie.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Veľkoobchod a maloobchod Činnosť účtovných ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Ubytovanie: - hotel. Reštaurácia: - salónik (40 miest) - bowling, biliard, stolný futbal.

Zámok Trnová, služby: - ubytovanie - svadby - firemné akcie - reštaurácia

Rodinný pivovar - výroba tradičných aj netradičných pív. Reštaurácia Olivov pivovar - denné menu, stála ponuka. Pivné kúpele a masáže. Ubytovanie v pivovare.

Služby, príprava, kuchár: - japonská kuchyňa - kurzy prípravy sushi - rozvoz sushi.

Reštaurácia - folklórne večery s cimbalovou hudbou a ukážkami ľudových tancov - tradičná česká a slovenská kuchyňa, krajové špeciality.

Penzión, penzión - ubytovanie v dvojposteľových izbách so sociálnym zariadením. Reštaurácia - ponúka široký jedálny a nápojový lístok, poludňajšie menu.

Pivovarský dvor Chýně bol uvedený do prevádzky na jeseň roku 1992. Celý objekt, bol predtým súčasťou hospodárskych budov kláštora a slúžil na chov dobytka . Nachádza sa na cyklotrase, od metra Zličín je vzdialený iba 6 km, 3 km od diaľnice D5, výborná dostupnosť na letisko Václava Havla . Príjemné prostredie so štýlovým nábytkom môže byť ...

Reštaurácia - jedlá na grile