Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia

Hotel u Lva*** poskytuje príjemné ubytovanie priamo v historickom centre mesta Bieliny. Kapacita nášho hotela je 50 lôžok v moderne vybavených izbách. Súčasťou hotela je aj reštaurácia s ponukou českej i medzinárodnej kuchyne a vináreň. Hotel je tiež skvelým miestom na organizovanie rôznych firemných akcií i súkromných osláv a svadobných ...

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - vináreň

Reštaurácia SPORT PUB, catering a rozvoz jedál.

Pivovar, výroba: - pivo. Služby: - reštaurácia. Ubytovanie: - hotel.

Pivovar, výroba, predaj: - pivo, piva Reštaurácia.

-Mäsiarstvo a údenárstvo -Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Cateringové služby

Pension U Rytiera - penzión, ubytovanie v Českom Švajčiarsku - reštaurácia.

Služby: - reštaurácia - multifunkčná sála

Penzión a reštaurácia RELAX sa nachádza na pomedzí turisticky vyhľadávaných Lužických hôr a Českého Švajčiarska. Samotný penzión potom nájdete na polosamote v katastri obce Rybniště - Horní Chřibská, blízko miestnej vlakovej zastávky na trase Děčín - Rumburk.

Ladislav Mašek prevádzkuje pizzeriu Castello v Novosedliciach. Ponuka: - pizza - pasta - šaláty - mäso na grile - šaláty - omáčky - prílohy. Zaisťujeme aj rozvoz jedál.

Práca: - vodoinštalácia - kúrenárske - plynárske - rekonštrukcia kúpeľní