Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Hotel - Solan Trading, s.r.o. - kapacita 110 lôžok v 41 izbách - hotelový bazén - kaviareň - bar - grilovanie na terase - wellness - masáže - SPA vanaraštaurácia - minútky, diétne, vegetariánske, detské, valašské aj hotelové špeciality - možnosť organizovania konferencií, rauty, svadba, bankety.

Predaj: - potraviny - zmiešaný tovar

Penzión: - ubytovanie - ubytovacia kapacita 38 lôžok. Reštaurácia: - stravovanie - krb, grilované špeciality - veľkoplošná LCD televízia - kapacita reštauračného salónu až 100 miest. Kapacita salónika 40 miest. Vhodné pre skupinové akcie.

Ubytovanie: - 88 izieb - rehabilitačné centrum, SPA - reštaurácia, kaviareň, vnútorný a vonkajší bazén, tenisový kurt, minigolf.

Detské zábavné centrum, detská herňa. Reštaurácia. Rozprávková školička Sloníčka: - exkluzívne predškolské vzdelávanie pre 12 detí. Soľná krištáľová jaskyňa.

Hotel: - ubytovanie - 17 dvojposteľových izieb - 2 jednolôžkové izby - 1 trojlôžková izba - 4 apartmány - dvojlôžková izba pre ZŤP - celková kapacita: 24 izieb + 10 prísteliek. Reštaurácia: - stravovanie. Lobby bar. Vinotéka. Retro kaviareň. Viacúčelová sála. Salónik.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Vsacký Cáb – vrchol, na ktorého južných svahoch sa nachádza prírodná rezervácia Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytovanie - hotelová reštaurácia, terasa s obsluhou, posedenie na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - bežecké stopy V zimnom období: - lyžiarsky vlek s prevýšením 50 ma dĺžkou 320 m - ...

CityClub: - stolné futbaly - biliard - šípky - plazmové televízie - projekcia - bowling - reštaurácia. FITTSPORT: - fit centrum - aerobic - posilňovňa.

Perfektný hotel na Hornej Bečve v Beskydoch. 141 lôžok, 57 izieb, skvelé wellness, mnoho možností vyžitia v lete aj zime. Reštaurácia s výbornou kuchyňou a miestnymi špecialitami.

Ponúkame ubytovanie v penzióne v centre obce Horní Bečva, v blízkosti Rožnova pod Radhoštěm v Beskydoch. Penzión je vhodný pre rodiny s deťmi, firemnú klientelu a seniorov. Služby: - ubytovanie v dvojposteľových izbách, izba s terasou, apartmán. - izby sú vybavené štýlovo s nábytkom z masívu, TV, kúpeľňou - ponúkame pobytové balíčky za výhodnú ...

Reštaurácia. Nefajčiarska kaviareň a denný bar so zameraním na dezerty, zmrzlinu, výbornú kávu a miešané nápoje. Kapacita 35 osôb - bar 11 osôb - kaviareň 18 osôb - záhradka (vonkajšie posedenie) 12 osôb. Zameranie na cukrárinu (cukráreň). Vlastná výroba zmrzliny.

Hostinská činnosť Výroba, výdaj a predaj hotových pokrmov s výberom z troch jedál denne. Každý deň čerstvej suroviny v súlade s hygienickými normami. Čisté, pokojné prostredie - domáca strava. Priaznivé ceny. Možnosť odberu obedov cez dovozovú službu.

Hotel: - 24-32 lôžok - chladnička, minibar, Wi-fi, sprcha, telefón, TV na izbe, wc - reštaurácia - denné menu - detské ihrisko - záhradka - organizovanie svadieb a obradov.

-Fotografické služby -Veľkoobchod a maloobchod Masérske, rekondičné a regeneračné služby Hostinská činnosť

Sprostredkovanie obchodu a služieb. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov. Veľkoobchod a maloobchod. Hostinská činnosť. Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín.

Reštaurácia: - stravovanie. Pizzeria (pizzeria). Rozvoz pizze a jedál.Salonek 45 miest. Firemné akcie, večierky.