Nechce sa vám variť a reštauráciu máte ďaleko? Využite rozvoz jedla a donáškovú službu vo vašom meste. Rozvozy robí väčšina reštaurácií, kde si môžete objednať pizzu, cestoviny, čínske pokrmy, tortilly, zahraničné špeciality alebo výhodné obedové menu.

Ubytovanie: - penzión Reštaurácia, pizzeria: - rozvoz jedál tel.: 605077240

Služby: - krabičková diéta - zdravá strava - rozvoz jedál - výroba hotových jedál.

Zabezpečovanie dodávok občerstvenia. Cateringové služby na kľúč.

Rozvoz jedál - rozvoz pokrmov pre firmy a spoločnosti po Plzni a okolí.

Reštaurácia. Pizzeria - kapacita 60 miest. Záhradka - kapacita 200 miest. Nočný bar - prevádzková doba po-ne 17-03. Denné menu. Cattering, rauty. Rozvoz jedál, obedov, pizze a burgerov až domov. Objednané jedlo dovezieme kamkoľvek v regióne Zlínsky kraj - cena 6Kč/km.

Reštaurácia - Slnečná pizzeria. Rázvor jedla. Prevádzkareň: Slnečné 3204 470 06 Česká Lípa 6

Pizzeria, reštaurácia - rozvoz pizze.

Reštaurácia: - pizzeria - rozvoz pizze.

Služby: - vývarovňa - závodné stravovanie - rozvoz obedov - prevádzka kantín.

Služby: - jedáleň - výroba a rozvoz teplých a studených jedál do firiem a inštitúcií - výroba jedál pre reštaurácie - cateringové služby - zabezpečenie kompletného servisu a prevádzkovanie jedál a jedální - zabezpečovanie verejného závodného a školského stravovania formou priameho výdaja

Polievkáreň: denné menu - zdravé, vegetariánske i bezlepkové jedlá - 2 menu s možnosťou rozvozu - domáce polievky z čerstvej zeleniny - raňajky - ľahké obedy - čerstvé ovocné a zeleninové šaláty - domáce buchty a koláče - ovocné rezy a iné dobroty. Rozvoz Otrokovice, Napajedla, Malenovice. Možnosť objednávok v čase 8-10.45.

Reštaurácia: - 15 druhov poludňajšieho menu + minútková česká i zahraničná kuchyňa - rozvoz menu po Olomouci zadarmo - možnosť organizovania svadieb, promócií, firemných akcií a smútočných hostín - salónik (30 miest) - WIFI.

Motorest, pohostinstvo: - reštaurácia, hostinec - závodné stravovanie - rozvoz do firiem a domácností - možnosť organizovania súkromných osláv

Ponúkame rozvoz obedov do firiem aj domácností.

Hostinská činnosť Výroba, výdaj a predaj hotových pokrmov s výberom z troch jedál denne. Každý deň čerstvej suroviny v súlade s hygienickými normami. Čisté, pokojné prostredie - domáca strava. Priaznivé ceny. Možnosť odberu obedov cez dovozovú službu.

Služby: - reštaurácia - pizzeria - rozvoz - catering