Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Projekčná kancelária VIK PROJEKT. Zaisťuje architektonické štúdie a projektové dokumentácie, Inžinierska činnosť v oblasti získania stavebného povolenia a územného rozhodnutia.

Spoločnosť Albatech, s.r.o. vykonáva murárske práce, kompletné stavby, rodinné domy, hrubé stavby, strechy, sadrokartóny, výklady, rolety. Tvoríme interiéry, dodávame stolárske výrobky na mieru a zaistíme odbornú montáž. Činnosť - murárske práce - strechy - sadrokartóny - kompletné stavby - rodinné domy - hrubé stavby - náklady - ...

Projekčná kancelária. Realizácia bytových i nebytových interiérov. Vizualizácia v 3D. Poradenstvo.

Spoločnosť design ATAK s.r.o. sa zameriava na návrhy privátnych aj komerčných interiérov, grafický dizajn a 3D vizualizáciu.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť MAF-OVA s.r.o. sa zameriava na dizajn a výrobu atypických interiérov a výškovej práce.

Návrhy, realizácia a vizualizácia súkromných aj komerčných interiérov. Projekty na rekonštrukciu interiérov.

Výtvarné, realizačné, produkčné štúdio: - logotypy - piktogramy - firemná identita - priemyselný, použitý dizajn.

Interiérový designer v Šumperku. Návrhy interiérov domov, bytov, komerčných priestorov.

Společnsot SI plan, s.r.o. vykonáva projektovú a inžiniersku činnosť v stavebníctve. Spoločnosť sa pri svojej činnosti zameriava na architektonické návrhy, projektovú dokumentáciu, dopravné stavby, projektové riadenie stavieb a technický dozor investora.

Projektová činnosť vo výstavbe. Projektovanie elektroinštalácií.

Ponúka komfortné ubytovanie v ôsmich klimatizovaných izbách. Izby sú s dvojlôžkom, kuchynským kútom a vlastným sociálnym zariadení. V niektorých izbách je aj možnosť prístelky a domáce zvieratá sú tu povolené za poplatok.

Služby: -projekčná činnosť stavebná -dodávka kompletnej stavby -dodávka kompletné interiéry -urbanistické a architektonické štúdie -návrhy -projektové práce. Stolárska výroba: -interiéry. Vybavenie: -veľkokuchyňa -reštaurácia -potravinárske predajne -potravinárske výrobne.

PKS holding a.s. - riadiaca spoločnosť - držiteľ certifikátov ISO 9001 a ISO 14 001 - účtovné a daňové služby, poradenstvo - obchodná a marketingová činnosť - riadenie kvality, cetifikácia systému kvality - prevádzkovateľ hotela Skalský dvor pri Lísku pri Bystrici n. Pernštejnom

Služby: -technické projekty v strojárstve, dizajn, vývoj, konštrukcia a technológia - vzorkovanie.

Meister Design s.r.o. je firma podnikajúca v odbore podláh. Podlahy inštalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebných firiem. Sortiment: - variabilné panely - podlahové krytiny - lišty - svetlá. Konzultácie, poradenstvo, montáž, rekonštrukcia v obore podláh. Meister Design s.r.o. - Vzorkovňa Lukáš Mrkvica Ponetovská ...

Výroba atypického nábytku. Návrhy interiérov. Osvetlenie. -kuchynské linky -vstavané skrine -obývačkové steny -detské izby -spálňa.

Lukaz, s.r.o. zaisťuje požičovňu áut. Dodávajú stavebné stroje všetkých typov, kamióny, autobusy a ostatnú techniku.

Hexaplan International spol.s r.o. prevádzkuje archektonickú kanceláriu, ktorá pre svojich klientov realizuje projekcie v investičnej výstavbe.

-Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poskytovanie technických služieb -Služby v oblasti administratívnej správy a ...

Návrh a realizácia stavieb - architektúra - návrhy stavieb a interiérov - realizácia stavieb, rekonštrukcia budov.

Ponúkame projekčné a realizačné práce v investičnej výstavbe. Navrhovanie architektonicko-stavebných objektov,