Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Výroba: - reklamné polepy - reklamný textil a predmety

Činnosť: - projektová, projektovanie, projekcia - inžinierska. Architekt.

Statická a projekčná kancelária - statické posudky - návrhy a statické posudky konštrukcií všetkých materiálov - statické výpočty základov stavieb - projekčná činnosť, projekty - vizualizácia.

Inšpektor nehnuteľností. Energetické poradenstvo. Architektonické 3D štúdie. Dotačný servis.

Architektúra, projekčná činnosť. Realizácia-interiéry. Montáž: - sadrokartón - plávajúce podlahy. Rekonštrukcia: - byty - rodinné domy - bytové jadrá - kúpeľne. Výstavba: - podkrovie.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť MAF-OVA s.r.o. sa zameriava na dizajn a výrobu atypických interiérov a výškovej práce.

Dagmar Kutá je architektka, ktorá má navrhne interiér podľa vašich predstáv. Pôsobí v Žiline.

Sme kúpeľňové a interiérové štúdio zaoberajúce sa návrhmi a vizualizáciami kúpeľní a interiérov. Dodávame prvotriedne obklady a dlažby. Kúpeľne a interiéry na kľúč. Nechajte si navrhnúť designové kúpeľne od nás!

Projekčná činnosť: - občianske stavby - bytové stavby. Inžinierska činnosť.

Projekčná a architektonická kancelária.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské ...

Architektonická kancelária: - architektonické a urbanistické štúdie - projektová činnosť - inžinierska činnosť

Zameriavame sa na urbanizmus, verejné priestranstvá, stavby obytné (rodinné domy, bytové domy, rekonštrukcie domov), verejné, administratívne, dopravné, riešenie interiérov i komplexné rekonštrukcie. Pravidelne sa tiež zúčastňujeme architektonických súťaží. Snažíme sa byť v kontakte s klientom od prvotnej štúdie, cez projektovú dokumentáciu až po ...

Služby - poradenstvo, realizácia a kreatívna tvorba interiérov - rekonštrukcia bytových jadier - sadrokartonárske práce.

Činnosť: - projekčná kancelária - stavebné projece pozemné, dopravné stavby - architektonické návrhy, štúdie - inžinierska činnosť.

Spoločnosť INDICO s.r.o. sa špecializuje na modernizáciu vybavenia a rekonštrukciu ordinácií, lekární, laboratórií, ambulancií a iných zdravotníckych zariadení a dodáva tiež laboratórne techniku. Kompletné spracovanie dispozičného riešenia, projektovej dokumentácie, prerokovanie na ŠÚKL, KHS, HZS, ŠÚ, KÚ vrátane dodávky na kľúč do troch ...

Architektonická a projektová kancelária. Pôsobíme v odbore architektúra, pozemné stavby, stavby vodného hospodárstva a krajinného inžinierstva.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služieb -Projektovanie elektrických zariadení

služby - návrhy a dizajn interiérov - dispozičné riešenie interiéru - 3D vizualizácie interiéru.