Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Služby: - interiérové štúdio - kompletná realizácia interiérov

Shortcat štúdio - dizajnové štúdio.

Stavebno obchodná spoločnosť - návrhy a realizácia interiérov aj exteriérov. Činnosť - podlahárske práce, pokládka podláh - sadrokartonárske práce - maliarske práce - rekonštrukcia bytových jadier. E-shop - fasádne a maliarske farby - tmely, tesnenia - dlažby - sadrokartón - náradie.

Architektonická kancelária: - rodinné domy - dizajn interiérov - komerčné priestory.

Ponúkame služby architektonického a projekčného štúdia. Robíme návrhy, stavebné projekty vo všetkých stupňoch, interiér, záhrada a stavebné dozory.

Ponúkame služby interiérového štúdia. Špecializujeme sa na projektovanie, design a realizáciu kompletných interiérov.

Architektonické a dizajnérske štúdio pôsobiace v oblastiach produktového designu, architektúry i grafiky, zaisťujúce produkciu od návrhu po realizáciu.

Komplexnými službami v oblasti profesionálnych kancelárskych, hotelových a atypických interiérov.

Interiérový design, homestaging, grafika, tvorba kompletnej korporátnej identity.

Ponúkame architektonické práce, predprojektové a projektové prípravy, inžinierske činnosti aj realizácie interiérov.

Ponúkame architektonické a inžinierske práce.

Návrh, design, realizácia: - komerčné interiéry - kancelárie.

Spoločnosť generálnych projektantov. Konzultácie a prieskum zákazky. Štúdia urbanistiky a objemu. Vykonávanie a kontrola stavieb.

Bytový architekt. Návrhy interiérov na mieru priestoru aj klientovi.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výskum a vývoj v oblasti ...

Architektonické štúdio ponúka služby v oblasti architektonických návrhov a projektov. Špecializujeme sa na interiéry malých bytov, návrhy rodinných domov, obchodných priestorov, a ďalšie služby v stavebníctve a dizajne interiérov.

Architekt, architekti. Ponuka projektovej činnosti vo výstavbe.

Architektonická a inžinierska činnosť: - rodinné domy a vily - interiéry - občianske stavby a bytové domy - rekonštrukcia.