Využite komplexných colných služieb, ktoré zahŕňajú colné zastúpenie, registráciu a podanie hlásenia intrastat, oslobodenie od cla, vrátenie tovaru, reklamácie, výpočet ciel a daní, vývoz aj tranzit tovaru a riešenia colných záležitostí.

Služby: - medzinárodná kamiónová a nákladná doprava - vnútroštátna kamiónová a nákladná doprava - špedícia - logistika - colná deklarácia - skladovanie.

Nákladná doprava, špedičná činnosť. Medzinárodná cestná doprava po celej Európe Vnútroštátna doprava. Vyťažovanie vozidiel. Preprava nebezpečných látok ADR. Letecká doprava po celom svete Colná deklarácia. Skladovanie.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna, medzinárodná - colná deklarácia - skladovanie - logistika - čerpacie stanice

Služby: - zastupovanie v colnom konaní

Colné poradenstvo - zastúpenie v colnom konaní - zabezpečenie logistických služieb - spracovanie colných dokumentov a vykazovanie údajov pre systém Intrastat.

Colné a dopravné služby. Prevádzkareň: Nám. 17. novembra 2073 560 02 Česká Třebová tel. 724 985 393 E-mail: collinova@kpklogistic.cz

Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Cestná motorová doprava: - nákladné nad 3, 5 tony - nákladné do 3, 5 tony.

Prepravné služby, doprava: - nákladná autodoprava - kamiónová - letecká - námorné - železničné - skladovanie - colné služby

Služby: -kompletné vedenie, spracovanie výkazov pre INTRASTAT.

cargo-partner je súkromná spoločnosť, ktorá úspešne pôsobí na trhu medzinárodnej prepravy a logistiky už viac ako tri dekády. Výška obratu spoločnosti v roku 2015 predstavovala 540 miliónov eur a na jej úspechu sa podieľalo viac ako 2300 zamestnancov z pobočiek po celej západnej, strednej a východnej Európe, v severovýchodnej a juhovýchodnej ...

cargo-partner je súkromná spoločnosť, ktorá úspešne pôsobí na trhu medzinárodnej prepravy a logistiky už viac ako tri dekády. Výška obratu spoločnosti v roku 2015 predstavovala 540 miliónov eur a na jej úspechu sa podieľalo viac ako 2300 zamestnancov z pobočiek po celej západnej, strednej a východnej Európe, v severovýchodnej a juhovýchodnej ...

Požičanie osobných áut a dodávok Letenky Zaistenie - colné služby Preprava - kusové zásielky Nákladná doprava - medzinárodná - vnútroštátne.

Colné služby Kamiónová doprava Preprava - kusové zásielky Letecká preprava - kusové zásielky Námorná preprava Logistické služby Nákladná preprava Sťahovacie služby pre firmy aj súkromné osoby Železničná preprava.

Činnosť firmy: - logistické riešenia - cestná preprava - letecká preprava - železničná preprava - námorná preprava - preprava batožiny - colná deklarácia - skladovanie - sprievodné služby.

Ponúkame logistické služby pomocou leteckej, námornej a cestnej prepravy. Zaisťujeme skladovacie, distribučné služby a colné služby.

Služby: -colná deklarácia: -vyhotovenie colných dokladov -zaistenie colného odbavenia pri dovoze aj vývozu na colnom úrade -šttatistické vykazovanie údajov pre INTRASTAT SK .

Hlavný predmet činnosti: - rozosielanie hromadných zásielok (listov a balíkov) - skladovanie a expedícia reklamných materiálov - vytváranie a spracovanie adries vrátane štatistík - strojné obálkovanie. Ostatné činnosti: - colné služby - tlačové služby - zásielkový predaj - zasielanie peňazí.

Colné služby a konateľstvo Brno. NEOBCHODN9 aj OBCHODNÉ zásielky z celého sveta - najradšej, ak vás môžeme oslobodiť od ciel a daní. Odosielanie a vyhotovenie mesačného výkazu INTRASTAT-CZ vrátane doručenia colnému úradu -vyhotovenie dokladov JSD*, DCH* na dovoz a vývoz tovaru z tretích krajín (mimo EÚ) vrátane kontrol, odbavenia a prerokovania na ...

Logistika, špedícia, expresná preprava tovaru. Colné služby. Skladovanie.

Služby: -špedícia -kompletný colný servis -colné poradenstvo -medzinárodné zasielateľstvo.

Medzinárodná preprava: - doprava cestná, letecká, železničná, námorná, kombinovaná - špedícia - preprava kusových zásielok aj celovozová preprava - zberná služba - ADR, nadrozmerné zásielky, zásielky v teplotnom režime Logistika ( prekládka a uskladnenie tovaru, balenie zásielok) Colné služby (vystavenie colných dokumentov, ...

Colné služby - zastupovanie v colnom konaní - colná deklarácia.

Logistika. Medzinárodná preprava nákladná - cestná - železničné - letecká. Colné služby.