Copy centrá ponúkajú kompletný kancelársky servis, reprografické a tlačiarenské práce ako kopírovanie, tlač, kompletizáciu zákaziek, skenovanie, väzbu diplomových prác, reklamné cedule a banery, polepy výkladov, potlač reklamných predmetov a laminovanie.

Komplexné služby v oblasti kopírovania, tlače digitálneho aj ofsetového, výroby diplomových prác a väzby dokumentov. Ďalej zaisťujeme zlatenie tlačovín, rezané samolepky, výrobu reklamy a dizajnový papierenský tovar. Podporujeme študentov a predávame ich kreatívne produkty. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kopírovania, tlače a väzby ...

Špecializovaná výroba pečiatok, vizitiek. Ďalej poskytujú služby: lacné kopírovanie a digitálna tlač (letáky, manuály, diplomy, technické listy ..).

Kopírovacie, tlačové a reprografických služby.

Copy centrum, grafické štúdio a tlač: - vizitky -logá - hlavičkové tlačoviny - tlačové propagačné materiály - firemné elektronické šablóny - spracovanie podkladu na výrobu pečiatok

Predaj a záručný servis kopírok, faxov, tlačiarní, popisovačov, multifunkcií Brother, Kyocera, Olivetti. Zaisťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačov a kancelárskej techniky. Kopírujeme do A3 farebne, laminácia a väzba.

Kompletný kopírovací servis pre kancelárie.

Predaj spotrebného materiálu na kopírovanie Potlač textilu, fólia, rezaná grafika, sieťotlač Kopírovanie a planografia Skenovanie - A4 - A0 farebne a čiernobielo - grafické služby (vizitky, firemné propagačné materiály) - veľkoplošná tlačená a rezaná grafika Sieťotlač

Potlač tričiek, dresov, hrnčekov, pohárov a skla, CD. Farebné a čiernobiele kopírovanie (čb do A0). Výroba vizitiek, pozvánok a oznámení, kalendárov.

Služby: -fotografické -tlač -kopírovanie -grafika

Služby - digitálna tlač - návrhy a tlač vizitiek - skenovanie - DTP štúdio - kopírovanie, copy cetrum - výroba a predaj pečiatok

Kopírovacie centrum. Ponúkame služby: - laminácia - krúžkové a násuvné väzby - farebné kopírovanie a tlač - dovoz aj odvoz zákazky zadarmo - pečiatkovanie, strihanie a skladanie zákaziek - skenovanie farebne/čiernobielo - napaľovanie na CD.

Grafické štúdio Poskytujeme: - kompletnou polygrafickou výrobou - malonákladová a hárková ofsetová tlač.

Služby: - tlačiareň - knihárske spracovanie - kopírovanie - korekcia - vydavateľstvo

Copycentrum Kopírovanie farebné, čiernobiele Tlač farebná, veľkoplošná Skenovanie Laminácia Predaj: - pečiatky

Predaj kopírok (kopírky, tlačiarne, faxy), tlačiarní a faxov vrátane príslušenstva. Inštalácia a servis, možnosť prenájmu a lízingu. Ponuka služieb copycentra.