Likvidácia odpadov, triedenie a recyklácia - tri základné piliere ekológie. Firmy zabezpečujú zvoz a odvoz odpadu z podnikov, jeho roztriedenie, spracovanie a následnú ekologicky priaznivú likvidácii, prípadnú recykláciu.

Výroba: - granuláty a plastové drte Výkup, recyklácia: - plasty, plastov z priemyselného odpadu výkup: - plastový odpad

Firma Antonín Bláha sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti špecializuje na čistenie a dezinfekciu potrubných aj kanalizačných systémov v bytových i nebytových priestoroch. Ďalej tiež čistíme kanalizačnej a dažďovej siete, vpuste a lapoly. K našej práci využívame moderné metódy a ku každej zákazke pristupujeme individuálne. Nájdete nás na adrese ...

Služby: - prevoz, triedenie, lisovanie a spracovanie všetkých recyklovateľných surovín.

HANTÁLY a.s. Podnikanie v oblasti nakladania s nebezpečnými odpadmi. Zvoz odpadov, skládkovanie odpadov, separácia odpadu, drvenie sutiny, zberný dvor, zametanie, kompostáreň. Cestná motorová doprava nákladná. Kontajnerová doprava a prenájom kontajnerov v okresoch Břeclav, Hodonín, Hustopeče pri Brne Nakladanie a zvoz odpadu a likvidácia ...

Služby: - zvoz, likvidácia odpadov - výkup odpadu - autovrakovisko

Odpadové hospodárstvo: - čistenie kanalizácií - práca sacím bagrom - ekologické zneškodňovanie odpadov - čistenie nádrží a jímok - zber a odvoz nebezpečných odpadov - nakladanie s nebezpečnými odpadmi - revízie a monitoring kanalizácií.

Komplexné prevzatie odpadové hospodárstvo. Poradenstvo v oblasti ekológie. Evidencia odpady: -komunálny odpad -ostatné a nebezpečný odhad. -prenájom kontajnerov. Demolácia objektov, demolačné práce.

Naša spoločnosť ADC služby s.r.o. sídliaca v Brne sa už takmer 30 rokov zaoberá likvidáciou nebezpečných a iných odpadov a regeneráciou použitých riedidiel, rozpúšťadiel, trichlór a perchlórom. Našou snahou pri likvidácii je minimálna záťaž Vášho podnikania. Ak je to možné, tak odpady regenerujeme, tzn. vraciame späť do výroby zákazníka. Ostatné ...

služby: - znalecké posudky pre prevod nehnuteľných vecí - vypracovanie preukazu energetickej náročnosti - zisťujeme informácie o nehnuteľnostiach pred kúpou, predajom

Technické služby, príspevková organizácia obce Šenov pri Novom Jičíne. Služby: - zber, triedenie odpadov a ich zneškodňovanie - údržba majetku obce - upratovacie služby - údržba verejnej zelene - opravy vozoviek a chodníkov.

Služby: -ekológia -likvidácia odpadov -certifikácia ISO -odborný zástupca pre prepravu nebezpečných vecí ADR, RID -analýzy odpadových vôd -meranie emisií.

Nakladanie s odpadmi. Zvoz separovaného odpadu. Zber, triedenie, zneškodňovanie odpadov. Doprava - kontajnery. Predaj - kontajnery, plastové popolnice. Prenájom plastových kontajnerov. Zberný dvor.

Ekologická likvidácia vozidiel. Vaše vyslúžilé, nepojazdné auto zlikvidujeme ekologicky a podľa platnej legislatívy. Protokol o likvidácii vystavíme ihneď pri prevzatí. Odvoz od vás je na naše náklady. Vy nič neplatíte, naopak my od vás vozidlo vykúpime. Sme zavedená firma so serióznym prístupom, ústretovým konaním a dvadsaťročnú históriou.

Stroje na zváranie a spracovanie plastov: - extrudery, ohýbačky, teplovzdušné pištole, pravítka, polyfúzne zváračky. Výroba a predaj zváracie drôty z polypropylénu a polyetylénu. Recyklácia plastov.

Firma Kovošrot Kubík s.r.o. so sídlom v Areáli bývalej Zbrojovky Vsetín vykupuje a spracováva všetky druhy železných i neželezných kovov a druhotných surovín. Zároveň sa špecializuje na ekologickú likvidáciu autovrakov a vozidiel aj výkup kovového odpadu a elektroodpadu. Výkup a spracovanie kovového a iného odpadu:  - železný odpad, oceľ ...

Výkup a zber surovín. Tryskanie a pieskovanie kovových povrchov. Autodoprava.

Vykonávame čistenie kanalizácie a odpadov v domácnostiach aj verejných priestoroch. Ďalej zaisťujeme kamerové prieskumy kanalizácií. Ponúkame aj inštalatérske a kúrenárske práce.