Zvoz komunálneho odpadu, jeho následné triedenie, recykláciu a prípadnú likvidáciu zmesového aj triedeného odpadu majú na starosti špecializované firmy, ktoré sa snažia s ohľadom na životné prostredie odstrániť vytvorené odpady čo najekologickejšou cestou.

Demonta T, s.r.o. Výkup papír, železo Petřvald
Spoločnosť demont T, s.r.o. sa na svojej pobočke v Petřvald sa zameriava na výkup železných i farebných kovov, kovového odpadu a papiera. Je tiež miestom spätného odberu elektrozariadení a batérií. Výrobným podnikom, ktoré produkujú veľké množstvo kovového odpadu pristavíme kontajner, zabezpečíme jeho odvoz a likvidáciu kovového odpadu. Od ...
Zemné a demolačné práce - výkopové práce, výkopy, hrubé terénne úpravy - demolácia - trhacie práce - výstavba inžinierskych sietí.

- Ekologická likvidácia vozidiel - Výkup autovrakov - Predaj použitých originálnych autodielov - Výkup šrotu a druhotných surovín - Pneuservis, predaj diskov a pneumatík - Dopravné služby

Stavebná činnosť. Stavby na kľúč. Rodinné domy na kľúč. Nízkoenergetické rodinné domy na kľúč. Podkrovie. Pôdne vstavby, nadstavby. Dodávka a montáž schodísk. Inžinierska činnosť. Projekcia, projektovanie, projektová dokumentácia: - stavebné - rodinné domy - priemyselné, poľnohospodárske stavby - obytné, priemyselné ...

Ostravskej rekultivácie s.r.o. predtým s názvom NAJMISI s. r. o. sa zameriava na prenájom strojov a zariadení pre stavebníctvo a priemysel.

Nákup, predaj, výkup, lízing: - nákladné, úžitkové a špeciálne vozidlá - vleky, návesy, ťahače - nadstavby, vysokozdvižné vozíky - stavebné a pracovné stroje - náhradné diely na nákladné automobily - ekologická likvidácia osobných a nákladných vozidiel - dovoz áut na zákazku - EKOLOGICKÁ LIKVIDÁCIA

Spracovanie, predaj, zber, výkup, triedenie: - oceľový a liatinový, kovový odpad - kovošrot. Prevádzkareň: - Orlovská 125, Ostrava - Hermanice (podjazd na Hermanický rybník)

Technické služby, príspevková organizácia obce Šenov pri Novom Jičíne. Služby: - zber, triedenie odpadov a ich zneškodňovanie - údržba majetku obce - upratovacie služby - údržba verejnej zelene - opravy vozoviek a chodníkov.

Ekolikvid - Ekologická likvidácia áut Odťah a ekologická likvidácia vozidiel všetkých značiek a typov po celom Moravskosliezskom kraji. Výkup vozidiel v akomkoľvek stave, farebných kovov (meď, mosadz, hliník, zinok, olovo, cín a všetky tvrdokovy) a katalyzátorov.

Služby: -nakladanie s odpadmi -recyklácia

Ponúkame ekologickú likvidáciu vozidiel v Ostrave a jej okolí od A až po Z. V rámci našej činnosti tiež zaisťujeme odťahovú službu. Súčasťou našich služieb je výkup starého vozidla (popr. vraku vozidla), ekologická likvidácia, vyradenie z evidencie vozidiel, vrátane dokladu o ekologickej likvidácii vozidla. Naše služby: - odťah vozidla ...

Zaoberáme sa ekologickou likvidáciou vozidiel a autovrakov. Odťah a potvrdenie pre vyradenie vozidla z registra je ZADARMO.

Prevádzkovanie: - skládka Životice - ukladanie komunálnych odpadov - zariadenia na úpravu BRO (biologicky rozložiteľných odpadov) - kompostáreň - zber, likvidácia a spracovanie BRO - výroba elektrickej energie a tepla - sušenie a predaj stolárskeho reziva (buk, dub).