Likvidácia odpadov, triedenie a recyklácia - tri základné piliere ekológie. Firmy zabezpečujú zvoz a odvoz odpadu z podnikov, jeho roztriedenie, spracovanie a následnú ekologicky priaznivú likvidácii, prípadnú recykláciu.

ekologická činnosť - firemné ekológia - externé podnikový ekológ - odpady - evidencia odpadu - ročné hlásenie - POH - program prevencie odpadov - nákladovú optimalizáciu - prevádzkové poriadky - podniková ekologická dokumentácia - zavádzanie systému environmentálneho riadenia ...

Komplexné služby v oblasti životného prostredia. služby: - odpadové hospodárstvo - vodné hospodárstvo - ochrana prírody a ovzdušia.

Poradenská a konzultačná činnosť: - oblasť ochrany ovzdušia a životného prostredia - kompletné riešenie oblasti ekológie a životného prostredia vo Vašom podniku či spoločnosti. prednášky: - oblasť ochrany ovzdušia

činnosť: - hydrogeológia, hydrogeologický prieskum - rozbory vody, čerpacie skúšky - posudky pre likvidáciu odpadových vôd (domovej čistiarne, septiky, vsakovanie) - návrhy likvidácia zrážkových vôd - ekologické audity - prieskumy znečistenia zemín, povrchových a podzemných vôd - rizikové analýzy ..... atď.

Systém detekcie netesností predizolovaného potrubia: - výroba a predaj detektorov netesností predizolovaného potrubia - meranie a lokalizácia porúch predizolovaného potrubia - projektovanie a inštalácia systémov detekcie netesností.

Spoločnosť I.Z.A.P - Ivana Zůčková Vám poskytne služby v oblasti dodávkové autodopravy, prenájmu kontajnerov, odvozu a likvidácie odpadu alebo záhradníckych prácach. Okrem týchto služieb u nás môžete aj zakúpiť rôzne sypké materiály ako kačírek, štrk, mulčovaciu kôru či piesok. Sídlo spoločnosti nájdete na adrese Bohnická 38/8, Praha 8. Služby, ...

Firma RK-EMPTIES pôsobí aj v lokalite Praha - zabezpečuje výkup a zvoz prázdnych tonerov, cartridge. Vykupujeme originálne i renovované tonery. Ekologická likvidácia či renovácie - likvidujeme aj poškodené či kompatibilné tonery, napodobeniny z Číny. Pôsobíme po celej SR, prevažne v regióne Zlínsky kraj. Výkup tonerov možno vykonať ľahko ...

Vnútroštátna autodoprava, doprava, preprava: NÁKLADNÉ VOZNE (sklápač): - Multicar 2t - Avia 3t, 5t, MAN 7t - Liaz 14t, Tatra 12t DOVOZ / ODVOZ kontajnerov: Avia 3t, 5t, MAN 7t KONTAJNERY (pristavenie a odvoz: možnosť i naložení- ručné / strojové) - suť, zemina do 6t - zmesový odpad 3 - 12m3 ODVOZ ODPADU nad 6t - LIAZ, TATRA - ...

Naším konečným cieľom je dosiahnutie myšlienky, že staviteľ či súkromná osoba od začiatku stavby do jej ukončenia, tu nájdu všetky portfólio služieb (Vozidlá, Zemné stroje, Materiály a skládky, Profesia, Poradenstvo, Facility management), kde si môžu rovno objednávať to, čo zrovna potrebujú.

Sme špecialisti na čistenie kanalizácií a ďalších potrubných systémov. S pomocou sacieho bagra tiež vykonávame sania, transport a vyfukovanie mokrých aj suchých materiálov.

Ekologická likvidácia vozidiel a autovrakov v SR zadarmo, za niektoré vopred dohodnuté vozy platba v hotovosti. Odovzdanie dokladu pre Úrad k trvalému odhlásenie vozidla + odťah autovrakov zdarma. Praha a Stredočeský Kraj, platí po celej SR.

Altreon s.r.o. - vykonávame všetky čistenie a opravy potrubí, vrátane bezvýkopového. Tiež vykonávame čistenie a vývoz jímok, septikov a všetkých nádob. Neváhajte a kontatktujte profesionálov s kompletným servisom.

Základom činnosti našej spoločnosti AKOPA je výkup autobatérií a kovového odpadu. Vykupujeme olovené a nikel-kadmiové akumulátory. V našom kovošrotu prijímame väčšinu kovov - od železa po meď.

Ostatné špecializované stavebné práce i. N., Zhromažďovanie, zber a zneškodňovanie odpadov, úprava odpadov na ďalšie využitie, Výroba nealkoholických nápojov; produkcia minerálnych vôd a iných fliaš, ale zaoberá sa aj ďalšími 6 odbory. Je aktívny bez obmedzenia činnosti.

služby - poradenstvo v oblasti riešení rizík, ekológia a bezpečnosti - kurzy, školenia - audity - inšpekcia a prebierky - personálne služby. kancelária Neratovice - adresa: Dr. E. Beneša 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelária Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

služby - odvoz a odstránenie odpadov - nakladanie s chemickými látkami a zmesami - odpadové hospodárstvo - ekologické poradenstvo.

služby: - archivácia a skartácie dokumentov - úschovňa dokumentov - vedenie evidencie o uložených písomnostiach

Nákup, predaj: - kovové odpady, odpady legovaných ocelí - ekologická likvidácia autovrakov.

Odpady komplexne: -svoz komunálneho a živnostenského odpadu, triedený zber -kontejnery -lisovací kontajnery -tříděný zber odpadov -objemný a priemyselný odpad -čistenie komunikácií -sběrné dvory Voctářova ulice, Satalice.

Výkup a spracovanie kovového odpadu a farebných kovov: - lisovanie ľahkého kovového odpadu - strihanie a pálenie ťažkého kovového odpadu - triedenie farebných kovov - zber druhotných surovín. Vykupujeme - farebné kovy: - meď *, olovo, zinok, hliník, bronz, mosadz, titán, nikel, volfrám - kovový odpad - železo, liatina, nerez a iné ...

Spoločnosť PROGRESTECHNIC s.r.o. sa zameriava na tlakové a mechanické čistenie kanalizácií aj domových odpadov. Vykonávame opravy a rekonštrukcie kanalizácií či domových odpadov a v rámci našich služieb ponúkame tiež monitorovanie potrubia kamerou a nonstop havarijné službu. Ďalšou činnosťou, ktorou sa zaoberáme sú inštalatérske práce, ...

Stavebná spoločnosť frek a.s. sa zameriava na služby spojené s údržbou dopravných povrchov. Ponúkame špeciálne stavebné práce pri výstavbe a opravách letiskových dopravných plôch. Ďalej vykonávame frézovanie bitúmenových a betónových krytov vozoviek a ostatných dopravných plôch. Našu činnosť sústredíme aj v oblasti komunálnych služieb, zaoberáme ...

služby - odvoz odpadu, sutiny - likvidácia odpadu - predaj piesku a štrku.