Fotoateliéry ponúkajú jedinečné prostredie pre portrétové fotenie, či pre fotenie žien a mužov, párov, detí a odvážnejších snímok. Originálne kostýmy, decentné líčenie, príjemné zázemie a hlavne skúsený fotograf sľubujú vo výsledku úžasné fotografie.

Ponúkam fotografické služby - fotím krajiny, zvieratá, vernisáže, tradície a taktiež portréty.

BT PHOTO Fotenie všetkých vekových kategórií, od tehotenských brušiek, bábätiek a detí, po fotky celej vašej rodiny vr. babičiek, deduškov a ďalších domácich maznáčikov. Grafické návrhy - svadobné oznámenia, vizitky, logá firiem, koláže fotiek.

Fotografické služby: - fotografovanie módy, portréty, svadby. Služby: - airbrush maľby na motorky, autá, prilby - kozmetické opravy poškriabaných prilieb - polepy fóliou - opravy signatúr - reklamné polepy ceduľou, automobilov, dodávok, pútačov - reklamné maľby na fasády - písmomaliarstvo. Grafické štúdio. Webdesign - tvorba ...

Činnosť, ktorej sa venujem je fotografovaním. Ponúkam predovšetkým foto: - rodinné fotografie, foto novorodencov, tehotenské foto, portréty, svadobný deň a iné. Najkrajšie fotky vznikajú predovšetkým v exteriéri.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Sprostredkovanie obchodu a služieb Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Profesionálne svadobné, portrétne, rodinné, školské, reklamné, produktové a interiérové fotografie, tabla, digitalizácia a reštaurovanie starých fotografií a iných archiválií. Nie som pracovne viazaný len na región, po vzájomnej dohode prídem kamkoľvek.

Fotograf. Služby: - fotografovanie - fotenie svadby, reklama, reportáž, zvieratá - voľná tvorba - portréty a akty, deti

Služby - fotografovanie, fotoateliér - digitálny videozáznam

Grafické štúdio - corporate design, logotypy, vizitky - letáky, plagáty, katalógy - inzeráty, pozvánky - bannery, billboardy - sadzba a zlom tlačovín - sprostredkovanie tlače Video štúdio - natáčanie svadieb, reklám, reportáží - kultúrne, športové a rodinné udalosti Fotografovanie - reportážne a ...

Fotoateliér-preukazové foto, ateliérové foto deti, rodiny, portréty, tehotné ženy, svadobné, reportážne foto.

Špecializácia na detskú a rodinnú fotografiu, fotenie v tehotenstve, fotografovanie novonarodených bábätiek a detí, rodín, portrétov a obľúbený boudoir. Svadobné foto.

Fotograf. Deti, páry, portréty. Rodinné fotky, svadobné foto, tehotenské foto.

Fotografovanie, fotograf, fotenie - svadby - ľudia - kultúry - svadobné fotoknihy -reklamné fotografie.

DIZAJN PHOTO. Fotograf - akty, deti, svadby, portréty. Ateliér Bzenec: Vracovská 797, 696 81 Bzenec Zobraziť na mape ::: Prevádzková doba podľa dohovoru.

Komplexné fotografické služby ako svadobné fotografie, fotenie detí, glamour, fashion, akt a iné. Ďalej ponúka softvérové úpravy fotografií, retuše, opravy skazených fotografií a iné. Firma je zameraná predovšetkým na zákazkovú fotografiu (je možné urobiť fotografiu presne podľa vašich predstáv tak, aby ladili do vášho interiéru.

Tvorba grafických návrhov expozícií vrátane ich realizácie. Zaisťujeme kompletné vybavenie interiéru expozícií.

Služby - fotografovanie - strih a scenár k dokumentárnym filmom

Služby - fotografovanie - fotografie na zákazku - veľkoformátová tlač

Služby - fotoateliér, fotografovanie - digitálna veľkoformátová tlač - reklamná grafika, reklamné foto - DTP štúdio

Fotografka. Fotografovanie: -portréty. -svadby. -tehotenské foto. -školské fotografie.

Fotograf, fotografické služby. Svadobné portréty, komercie, fashion, ART štýl.

Poskytovanie poradenských služieb v oblasti pôžičiek, úverov, sporenia a poistenia.