Fotoateliéry ponúkajú jedinečné prostredie pre portrétové fotenie, či pre fotenie žien a mužov, párov, detí a odvážnejších snímok. Originálne kostýmy, decentné líčenie, príjemné zázemie a hlavne skúsený fotograf sľubujú vo výsledku úžasné fotografie.

fotografovanie - architektúra - interiéry - svadby - portréty - akty - reportáže Kurzy, workshopy - fotografovanie

Fotograf - fotografie z celého sveta. organizuje: - výstavy - besedy - premietanie. Predaj tlačených plagátov - fauna, flóra.

Fotografické služby - svadobné fotografie, rodinné fotografie, portréty

Fotografovanie svadby, firemné akcie, spoločenské akcie

Reklamné fotograf. fotografuje: - jedlo a pitie - životný štýl - portréty - automobilový priemysel - architektúra - krajina.

Služby, e-shop: - foto-video príslušenstvo - fotoateliér - tlač fotografií - preukazovej fotografie - digitalizácia videa

Ponúkame fotografické služby: - svadobné fotografie - bytový dizajn, architektúra - produkty a propagačné potreby firiem a hotelov - ďalej sa zaoberáme reportážne a ateliérovú fotografií. Ďalšie službu, ktorú môže náš klient využiť je natáčanie svadobných obradov a ostatných spoločenských akcií.

služby: - svadobné fotografie - rodinné a portrétne foto - grafický dizajn

fotografické práce digitálna tlač tlač - firemné tlačoviny - katalógy - časopisy DTP studiografické návrhy

Naša spoločnosť sa zaoberá rámovaním obrazov, zhotovenie paspart, tlačou akýchkoľvek fotografií, spracovanie fotografií, vyvolaním filmov, digitálnym a veľkoplošnou tlačou, zhotovenie fotoobraz vrátane tlače na fotoplátno. Preukazovej fotografie, pásom zhotovujeme ihneď, na počkanie v počte 4 ks. Na želanie zhotovíme akýkoľvek formát fotografie, ...

Ponúkam profesionálne fotografovanie a úpravu fotiek. Väčšinu môjho portfólia tvorí glamour / budoir fotky aj na netradičných miestach, portréty, fashion, ale aj rodinné fotografie. Vždy volím individuálny prístup a uprednostňujem kreatívne fotenie vonku, ale je možné sa dohodnúť aj na fotenie v ateliéri.

Štúdio zamerané primárne na tvorbu komerčné, reklamné, produktové a business fotografie. Zabezpečujeme všetky služby tvorby počnúc prípravami, cez produkciu, až po finálne dokončovacie práce v postprodukcii. Ďalej tiež zabezpečujeme tvorbu 2D a 3D animácií pre akékoľvek komerčné účely.

Fotíme portréty, glamour, akty, zásnuby, svadby, rodiny, tehuľky, newborn, deti, zvieracie miláčikmi. Hovoríme česky, nemecky, anglicky, francúzsky.

filip Obr fotograf a CEO Filip Obr je jedným z popredných hotelových fotografov, ktorý má mnohoročné skúsenosti s vytváraním a riadením kreatívnych projektov vrcholnej kvality. Natáčanie a fotografovanie na tej najvyššej úrovni zahŕňa luxusné letoviská, hotely, špičkové residence, interiéry aj jedlo a pitie reštaurácií, to všetko ako v Českej ...

činnosť - výroba DVD - svadobné video - profesionálne kameraman, natáčanie, firemné prezentácie a reklamy - fotografovanie.

služby: - fotograf - fotografické služby

fotografovanie Fotoateliér, fotografické kurzy pre deti - fotokroužek

služby - fotograf, fotografické práce.