Outsourcing šetrí peniaze aj čas. Nechať si externe spracovať reklamu, webové stránky, marketingové stratégie, účtovníctvo, vedenie počítačových sietí, riadenie obchodných procesov alebo špedičné a logistické služby predstavuje bezproblémové riešenie.

Služby: - virtuálna kancelária - sídlo spoločnosti - prenájom zasadacej miestnosti (max. 6 osôb).

Komplexné reklamné služby-FULL SERVICE: -vonkajšia reklama (špecializácia na mestskú dopravu: -vozidlá MHD, billboardy, reklamné panely na stožiaroch -prenájom reklamných plôch vrátane výroby reklamných prostriedkov -propagačné kampane, firemné-regionálne jubileá, prezentačné a spoločenské akcie -kreatívne práce: -tvorba scenárov, grafické ...

Služby - outsourcing - marketing - generické lieky, nutričná výživa.

Služby: - reorganizácia spoločností - interné audity - ekonomické poradenstvo - realizácia akvizícií firiem.

Poskytovanie konzultačných služieb v oblasti podnikania, privatizácie, finančných investícií a podnikového riadenia.

Naša spoločnosť Likvidácia firiem s.r.o. sa zaoberá rýchlym, efektívnym a zákonným riešením vášho problému. Poradíme Vám v týchto oblastiach pokiaľ je Vaša spoločnosť: - neaktívny a vy nemáte chuť ani čas absolvovať úradné martírium s jej likvidáciou - predĺžená - v konkurznom konaní - terčom vymáhačov - príťaží a stojí vás jej prevádzka ...

ZINGRO s.r.o. - zakladanie firiem v Poľsku, na Slovensku aj v ČR - virtuálne kancelárie - vedenie účtovníctva - sprostredkovateľstvo obchodu pre česko - poľský trh www.srovpolsku.cz Zingro s.r.o. je spoločnosť, ktorá Vám pomôže uspieť na poľskom trhu. Pokiaľ chcete expandovať a zvyšovať vaše zisky a obraty, sme tu pre Vás.

Služby - uloženie a skartácia dokumentov - prevzatie písomností a vlastný odvoz spisového materiálu do archívu - spisové služby.

Činnosť: - ekonomické a obchodné služby - zastúpenie českých firiem vo východnej Európe

Služby: - outsourcing v oblasti správy počítačových sietí - administrácia serverov.

Služby: - poradenstvo, kompletný servis v oblasti dotácií.

Poradenská činnosť - dotačné poradenstvo - ekonomické poradenstvo - poradenstvo pri predaji a nákupe podniku.

Služby: - kompletné poradenstvo pre bytové domy - dotácia - technické posúdenie nehnuteľností, financovanie

DS je spoločnosť zameraná na služby pre významné osoby, organizačné zabezpečenie obchodných ciest, organizovanie oficiálnych a spoločenských akcií, osobnú dopravu, bezpečnostný servis a osobnú ochranu.

Služby: - poradenská spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä problematikou akvizícií a predajov zahraničných offshore spoločností - zakladanie a predaj zahraničných offshore firiem - predaj ready made offshore spoločností - likvidácia offshore firiem - virtuálne kancelárie a sídla offshore spoločností

Služby - zastupovanie medzinárodných spoločností na slovenskom trhu - virtuálne sídla - kancelárie a rokovacie miestnosti na prenájom.

Služby: - založenie novej spoločnosti - predaj ready-made spoločností - predaj nových aj založených spoločností - poskytnutie sídla spoločnosti - odkúpenie spoločností

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopy, portály - tvorba šablón - webhosting - outsourcing - školenia a konzultácie

Služby - outsourcing služieb v oblasti testovania - konzultačná činnosť - projektový audit v oblasti testovania softvéru.

Služby - virtuálna kancelária - poskytnutie a zriadenie sídla a kontaktnej adresy v Prahe alebo Brne - príjem pošty a zásielok - doposielka pošty - online recepcia - založenie a predaj spoločností s r.o.

Služby - poskytnutie sídla a korešpondenčnej adresy v Prahe - zapísanie sídla spoločnosti do obchodného registra.

Služby - vývoj zákazkového softvéru - web aplikácia - IT služb - outsourcing.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - spracovanie daňového priznania - zastupovanie na úradoch - poskytnutie sídla v Prahe.

Administratívne služby pre cudzincov - sprostredkovanie pracovných povolení a dlhodobých víz.