Outsourcing šetrí peniaze aj čas. Nechať si externe spracovať reklamu, webové stránky, marketingové stratégie, účtovníctvo, vedenie počítačových sietí, riadenie obchodných procesov alebo špedičné a logistické služby predstavuje bezproblémové riešenie.

Spoločnosť COMPANY HOME. Predaj s.r.o., spoločností s ručením obmedzeným metódou ready-made spoločnosti (novo založené spoločnosti za účelom predaja), či spoločnosti s niekoľkoročnou podnikateľskou históriou v súčasnosti na predaj. Objednanie založenia spoločnosti na kľúč, spoločnosť je založená podľa konkrétnych požiadaviek ...

Naše služby: - plný outsourcing marketingu pre Vašu firmu - vytvorenie cielenej reklamnej kampane na kľúč - nákup reklamných médií za ceny zodpovedajúce zasiahnutiu konkrétnej cieľovej skupiny - zabezpečenie partnerov, resp. sponzorov pre kultúrne, športové a spoločenské akcie - tvorba webových prezentácií - redakčné služby - ...

Založenie s.r.o. a predaj ready-made spoločností spoľahlivo a rýchlo - to je náplň činnosti firmy Založení s.r.o. Pri plánovaní a založení firmy vám zaistíme konzultácie, poskytujeme aj následný servis pre majiteľov obchodných spoločností.

Služby: - výstavba telekomunikačných sietí (aj sietí mobilných operátorov) - outsourcing - dátové produkty - aplikačný softvér.

Zaoberáme sa predajom ready made spoločností, poskytovaním virtuálnych sídiel, správou dátových schránok, účtovníctvom, daňovým poradenstvom, tvorbou webových stránok a inými službami, ktoré firmám pomáhajú v ich podnikaní.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Externá správa sietí a outsourcing IT. Konzultácie v odbore výpočtová technika.

Ponúkame personálne a poradenské služby.

Kontrola práce neschopných zamestnancov: - kontroly práce neschopných - pracovná neschopnosť - kontrola chorých - dočasne chorí zamestnanci - chorobnosť, zamestnanci - kontrola - zákonník práce - dávky nemocenské - úspora nákladov - personálne - služby pre firmy.

Zaoberáme sa správou firemných dokumentov, implementáciou a hostingom document management systémov.

Európske Centrum Odškodného: -získavanie náležitého odškodného pre účastníkov dopravných nehôd, ktorí utrpeli ujmu na zdraví. EvCO spolupracuje so špecializovanými advokátskymi kanceláriami na národnej i medzinárodnej úrovni a tiež s posudkovými lekármi po celej Českej republike. Našim cieľom je ponúkať najvyššiu kvalitu služieb a riadiť sa ...

Poskytovanie softvéru, internetové obchody na mieru, redakčné systémy na mieru, outsourcing - poskytovanie softvérových služieb. Moras tour, cestovná kancelária.

Virtuálne kancelárie v Prahe pre fyzické osoby podnikateľa SZČO vám poskytnú mnoho výhod pre vaše podnikanie. Využite naše balíčky špeciálne zostavené pre živnostníkov, ktorí chcú mať miesto podnikania Praha. ServerHosting.sk ponúka klasický Web Hosting DELL, zaisťuje registráciu domén, poskytuje služby Managed Hostingu, VPS Hostingu, Server ...

Poskytneme kvalitný outsorsing v oblasti účtovníctva, miezd a daní. Zaistíme hladký priebeh prechodu do našej starostlivosti. Dôvera, bezpečnosť informácií a dát a služby, ktoré skutočne vo chvíli, keď ich potrebujete - to nás oddeľuje od iných.

Ponúkame poskytnutie sídla spoločnosti, virtuálnej kancelárie, prenájmy kancelárie, prezentačné miestnosti.

Outsourcing IT Bezpečnosť IT Virtualizácia Audity a konzultácie Zálohovanie VoIP telefón

Lacný hosting. Správa serverov, outsourcing hostingových aktivít.

Služby: - administratívne a organizačné služby pri obsluhe zákazníkov svojich obchodných klientov, edná sa predovšetkým o zabezpečovaní služieb v oblastiach telefónnej a písomnej komunikácie so zákazníkmi, korešpondencie zákazníkov a archivácie dokumentov.

Služby: - vopred zakladáme spoločnosti (ready-made), pripravené na okamžitý prevod na klienta.

Reklamná agentúra, marketing - komplexné služby, vzdelávanie. ARS - REDESIGN: - komplexné služby v bytovom dizajne.

Poskytovanie poradenstva v oblasti strategického plánovania a marketingu.

Ponúkame kompletný outsourcing IT a správu počítačových sietí pre firmy vrátane auditu stavu. Vývoj webových stránok.

Zaistenie služieb osobnej asistentky a concierge servisu.

Realizácia verejných zbierok. Charitatívne projekty. Pomoc pri získavaní finančných prostriedkov pre neziskové organizácie. Monitorovanie práce neštátnych neziskových organizácií.