Outsourcing šetrí peniaze aj čas. Nechať si externe spracovať reklamu, webové stránky, marketingové stratégie, účtovníctvo, vedenie počítačových sietí, riadenie obchodných procesov alebo špedičné a logistické služby predstavuje bezproblémové riešenie.

Ponuka marketingových služieb. Poskytovanie poradenstva v oblasti priameho predaja a outsourcingu.

Sprostredkovanie predaja Prioritným cieľom spoločnosti Simio, a.s. je ponúknuť zákazníkovi kvalitnú službu či tovar v pohodlí jeho domova alebo zamestnania počnúc telefonickým kontaktom operátora a končiac doručením našimi obchodníkmi do miesta, ktoré si klient sám určí. To všetko v duchu našej misie:"

Internetová reklama a marketing, SEO optimalizácia, webdesign, webhosting. Zvyšujeme zisky a vyhľadávame nových zákazníkov. Praktické skúsenosti, referencie a výborná orientácia na trhu reklamy.

Medzinárodné daňové poradenstvo: - aktívne daňové poradenstvo so zameraním na medzinárodnú problematiku a medzinárodné daňové plánovanie. Zakladáme offshore aj onshore spoločnosti.

Služby Čo za Vás urobíme: - roztriedime a vytriedime Vaše dokumenty - vypracujeme zoznam dokumentov - vypracujeme plán časového uloženia dokumentov - vypracujeme skartačný protokol - vypracujeme dokumentáciu pre komunikáciu s príslušnými štátnymi archívmi - spracujeme písomnosti likvidovaných firiem - roztriedime písomnosti podľa zákonnej ...

Služby: - strategické plánovanie - ekonomické služby (účtovné, finančné) - daňové a právne poradenstvo - marketing - domáci obchod - zahraničný obchod - administratívne a logistické centrum. Dcérske spoločnosti: EKOSYSTEM spol. s r.o. - výrobná, projektová a konzultačná organizácia EMSA-Ekosystem spol. s.r.o. - ekologické ...

Založenie s.r.o. a predaj ready-made spoločností spoľahlivo a rýchlo - to je náplň činnosti firmy Založení s.r.o. Pri plánovaní a založení firmy vám zaistíme konzultácie, poskytujeme aj následný servis pre majiteľov obchodných spoločností.

Zaoberáme sa predajom ready made spoločností, poskytovaním virtuálnych sídiel, správou dátových schránok, účtovníctvom, daňovým poradenstvom, tvorbou webových stránok a inými službami, ktoré firmám pomáhajú v ich podnikaní.

Ponúkame personálne a poradenské služby.

Virtuálne kancelárie v Prahe pre fyzické osoby podnikateľa SZČO vám poskytnú mnoho výhod pre vaše podnikanie. Využite naše balíčky špeciálne zostavené pre živnostníkov, ktorí chcú mať miesto podnikania Praha. ServerHosting.sk ponúka klasický Web Hosting DELL, zaisťuje registráciu domén, poskytuje služby Managed Hostingu, VPS Hostingu, Server ...

Poskytneme kvalitný outsorsing v oblasti účtovníctva, miezd a daní. Zaistíme hladký priebeh prechodu do našej starostlivosti. Dôvera, bezpečnosť informácií a dát a služby, ktoré skutočne vo chvíli, keď ich potrebujete - to nás oddeľuje od iných.

Ponúkame kompletný outsourcing IT a správu počítačových sietí pre firmy vrátane auditu stavu. Vývoj webových stránok.

Zaistenie služieb osobnej asistentky a concierge servisu.

Logistické audity, logistický outsourcing.