Internetové pripojenie možno dnes zaistiť takmer kdekoľvek. Môžete si zvoliť bezdrôtové Wi-Fi pripojenie, ISDN pripojenie alebo vysokorýchlostné pripojenie cez optické káble. Rýchlosť pripojenia sa udáva v Mbps a ovplyvňuje výšku mesačného poplatku.

Služby: - internetové pripojenie - hlasové služby VOIP - webhosting - vybudovanie a rekonštrukcia dátových sietí, zabezpečenie objektu kamerovým a zabezpečovacím systémom - predaj aj opravy počítačov

Počítačová firma. Služby, poskytovanie, servis, poradenstvo: - ICT Consulting - WebDesign - Hosting - Predaj PC-HW-SW - Servis PC. Ďalej poskytujeme časovo a dátovo neobmedzené vysokorýchlostné pripojenie k sieti Internet a Online TV (IPTV) v lokalitách Jablonka a Pržno rýchlosťou až 100 Mb/s.

Popredný poskytovateľ internetových služieb v Zlínskom kraji s ponukou služieb pre firmy aj domácnosti na celom území SR. - pripojenie k internetu - múdra televízia - registrácia a vedenie domén - komunikačné a bezpečnostné riešenie - hostingové služby - internetové volanie VoIP a ďalšie. Prevádzka najsledovanejšieho regionálneho ...

Služby: - internetové pripojenie - VoIP telefón - televízia.

Služby: -pripojenie k internetu -správa siete Oprava, servis: -počítače

Dodávka a predaj - PC zostavy - siete Servis - PC zostavy - siete Pripojenie k internetu Správa - siete

Opravy: - televízory Dodávka satelitných kompletov vrátane montáže. Pripojenie k internetu.

Služby: - bezdrôtový internet - pripojenie na internet.

Predaj, eshop, e-shop: -WIFI technika -internetové pripojenie -VoIP volania -dátové spoje -správa počítačových sietí a výpočtovej techniky -webdesign -webhosting Výroba, distribúcia: -výpočtová technika.

Poskytovanie telekomunikačných služieb: - pripojenie na Internet na bezdrôtových technológiách WiFi aj na platforme LAN 10/100. Outsourcing počítačových sietí. Webhosting. Predaj a servis: - výpočtovej a kancelárskej techniky.

Poskytovateľ internetového pripojenia pre domácnosti aj pre firmy: - dátové siete, - elektroinštalácia, - revízia.

Firma RAAB COMPUTER poskytuje internetové pripojenie, digitalizáciu a montáž satelitnej a TV techniky. Predaj a servis: - PC zostavy, notebooky, tablety - Kancelárska a výpočtová technika - Spotrebný materiál pre tlačiarne (tonery atď.) - Hardvér a softvér pre PC - Servis výpočtovej techniky - Monitory, repro, tlačiarne a ďalšie periférie ...

Projekcia, realizácia: - štruktúrovaných kabelážnych systémov Cat5, 6, 7, - optické kabelážne rozvody Dodávka, inštalácia: - telekomunikačná technika - serverové platformy podľa požiadaviek Štúdia, realizácia, zabezpečenie: - počítačových sietí a IT prostredie

Vytvárame webové prezentácie, vizitky, aplikácie a databázové online systémy na mieru Vašej firmy. Poskytujeme poradenstvo a konzultácie v oblasti informačných technológií a internetu.

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika, počítače: -hardvér HW** -softvér SW** -pripojenie na Internet -bezdrôtový Internet -štruktúrované počítačové siete LAN* -prestavba starších PC** Školenia, poradenstvo.

Správa sietí. Pripojenie k sieti Internet. Kancelária: Riegrovo nám. 179, Kroměříž 76701.

WALACHIA NET - Internetový provider. Služby: -bezdrôtového pripojenia k internetu na Valašsku - vysokorýchlostný Internet -budovanie počítačových sietí: -siete WAN -servery pre internetové služby -telekomunikačné služby.