Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

NewOne s.r.o. sa zameriava na ochranu a správu firemného IT, konzultácie a na Office 365 & G Suite partner.

Služby: - riešenie počítačových sietí od návrhu až po konečnú inštaláciu - montáže, revízie a projekcie elektrických rozvodov, elektro - dodávka informačných technológií.

Skupina PCS združuje niekoľko slovenských firiem podnikajúcich v mnohých oblastiach high-technology. PCS Systems s.r.o. predstavuje jedného z najvýraznejších tvorcov software pre zdravotníctvo v SR.

Dispečerská centrá, riadiace a dohľadové centrá (velíny). Systémová integrácia (EPS, EZS, CCTV, komunikačné systémy, a ďalšie systémy). Prvky MaR a PLC. Prvky varovania a vyrozumenia. Voice over IP. SW pre HSP. Dotykový panel pre operatívne riadenie. Dispečerské stolové zostavy. Grafické zobrazovacie steny.

Spoločnosť KARDEX s.r.o. patrí k popredným výrobcom automatizovaných systémov skladovania a vychystávanie. Ponúkame logistické riešenia s cieľom zvýšiť Vašu produktivitu a zlepšiť efektivitu pracovných postupov. Dodávame automatické zariadenia pre sklady, výrobu aj kancelárie a zabezpečujeme tiež odborný servis či poradenstva. Sme členom Holdingu ...

Firma Corinth je český start-up zaoberajúci sa vývojom vzdelávacích aplikácií. Na vytváranie inovatívnych výukových pomôcok s interaktívnym vzdelávacím obsahom využíva vizualizáciu 3D objektov a iných moderných technológií ako napr. augmentované reality.

Predaj a servis počítačov, notebookov, tlačiarní a príslušenstva. Predaj: - počítačov, monitorov, notebookov - tlačiarní - tonery, atramenty a plniace sady do tlačiarní. Zostava, skladanie počítačov na mieru. Servis: - bezplatná diagnostika - čistenie a odvírenie počítačov a notebookov - zálohovanie, obnova a záchrana dát - ...

Bezpečnosť práce a zdravia: - identifikácia nebezpečenstva - riešenie pracovných úrazov - kontrolná činnosť bezpečnosti prevádzky - školenia zamestnancov a vedúcich pracovníkov - práca vo výškach - revízie, kontroly, školenia obsluhy. Požiarna ochrana: - vypracovanie dokumentácie PO - požiarne prehliadky - školenia vedúcich ...

peoly je poskytovateľ služieb vývoja softvéru na vyžiadanie a rozširovanie tímov so špecializáciou na umelú inteligenciu a strojové učenie. Náš tím za posledných 6 rokov úspešne realizoval viac ako 50 projektov a riešení AI pre klientov z celého sveta. Poskytujeme najmodernejšie riešenia AI, ktoré umožňujú firmám pracovať lepšie, bezpečnejšie a ...

TUTENweb je o tvorbe kvalitných, moderných a responzívnych webov či e-shopov, ktoré je možné časom upravovať a vylepšovať podľa vašich potrieb, pre rozvoj a podporu vášho podnikania. Ak potrebujete solídnu prezentáciu v online svete, alebo IT systémové riešenie pre rast vašej firmy, ste na správnom mieste.

Andersen je medzinárodná spoločnosť zaoberajúca sa vývojom softvéru na zákazku so silným zameraním na technologicky náročné odvetvia. Od svojho založenia v roku 2007 spoločnosť otvorila 10+ vývojových centier a 10+ predajných zastúpení po celom svete. Viac ako 3000 vysoko kvalifikovaných špecialistov pracuje na vývoji, prispôsobení a integrácii ...

Tvorba, vývoj: - internet, softvér pre filmových distribútorov. Diskino - pokladničný systém pre kiná. Profesionálne spracovanie výsledkov športových súťaží. ATIS - vstupenkový rezervačný systém.

EDA Project s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, vývoj elektroniky a projekcie technologických celkov.

PB Control s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, programovanie PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizáciu zákaziek na kľúč.

Služby: -spracovanie dát -služby databank -správa sietí -správa a údržba nehnuteľností -poskytovanie softvér -poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru -zasielateľstvo

Vývoj a realizácia, predaj: - programové systémy, softvér na zákazku. Počítačové služby. Návrh a relizácia - počítačové siete.

Dodávka, servis: -výpočtová technika. Služby: -inštalácia, správa počítačových sietí. -školenie užívateľov PC. -odborné školenia IT technikov.

Služby: -pripojenie k internetu. -správa IT. Práca: -montáž zabezpečovacie zariadenie. -elektrorevízia. Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie daňovej evidencie.

Firma stoba Precízna Technika s.r.o. zaisťuje integráciu priemyselných riešení, automatické vyhodnocovacie a monitorovacie systémy, softvérové riešenia pre firmy a iné.

Činnosť: - vývoj on-line aplikácií - webdesign - webhosting - marketing

Činnosť: - vývoj softvéru - komplexný systém pre elektronické obchodovanie - publikačný systém umožňujúci správu firemných webových stránok

Činnosť: - vývoj, implementácia a podpora vlastného informačného systému FIS - outsourcing