Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

EDA Project s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, vývoj elektroniky a projekcie technologických celkov.

PB Control s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, programovanie PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizáciu zákaziek na kľúč.

Služby: -spracovanie dát -služby databank -správa sietí -správa a údržba nehnuteľností -poskytovanie softvér -poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru -zasielateľstvo

Vývoj a realizácia, predaj: - programové systémy, softvér na zákazku. Počítačové služby. Návrh a relizácia - počítačové siete.

Dodávka, servis: -výpočtová technika. Služby: -inštalácia, správa počítačových sietí. -školenie užívateľov PC. -odborné školenia IT technikov.

Služby: -pripojenie k internetu. -správa IT. Práca: -montáž zabezpečovacie zariadenie. -elektrorevízia. Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie daňovej evidencie.

Firma stoba Precízna Technika s.r.o. zaisťuje integráciu priemyselných riešení, automatické vyhodnocovacie a monitorovacie systémy, softvérové riešenia pre firmy a iné.

Činnosť: - vývoj on-line aplikácií - webdesign - webhosting - marketing

Činnosť: - vývoj softvéru - komplexný systém pre elektronické obchodovanie - publikačný systém umožňujúci správu firemných webových stránok

Činnosť: - vývoj, implementácia a podpora vlastného informačného systému FIS - outsourcing

Ponuka poradenských služieb v oblastiach: - dodávky infomračných systémov Helios - dodávky softvér pre správu dokumentov - dodávky software pre e-shopy a webové prezentácie - vzdelávanie dospelých. Poradenské služby pre stredné firmy z oblasti Moravy.

Spoločnosť MICROSYS, spol. s r.o. so sídlom v Ostrave a viac ako 20-ročnou tradíciou sa zaoberá vývojom vizualizačného SCADA software PROMOTIC a realizáciou aplikácií v oblasti priemyselnej automatizácie. Činnosť spoločnosti sa zameriava na - vývoj a distribúciu SCADA software PROMOTIC pre vizualizáciu a riadenie technologických procesov v ...

Tvorba, vývoj: - ekonomické systémy. Počítačové služby, programovanie.

Vývoj, predaj: - softvér ekonomického charakteru - tvorba programov.

Projektová technická dokumentácia, dodávka, montáž: - elektrické regulované pohony (striedavé, jednosmerné) - pohony s krokovými motormi - servopohony - riadiace systémy. Vizualizácia technologických procesov. Počítačové aplikácie v priemysle. Aplikácia: - meniče Siemens, Control Technique - programovateľné automaty, priemyselná ...

Bezpečnosť, správa, servis, oprava: - počítačové siete LAN/WAN - zálohovanie dát - optimalizácia testovacieho a vývojového prostredia.

Služby: -automatizácia technologických procesov -meranie a regulácia -poradenstvo v oblasti výroby, rozvodov, spotreby energie. Vývoj, výroba: -elektronické zariadenia, systémy. Projekčná činnosť, projekcia. Inžinierska, obchodná, sprostredkovateľská činnosť.

Spoločnosť MiCoS SOFTWARE s.r.o. sa už od roku 1991 sústredí na vývoj informačných systémov v oblasti Software Asset Management/SAM. Produkty firmy sa zameriavajú na minimalizáciu obchodných a právnych rizík spojených s využívaním software za súčasného zvyšovania produktivity koncových užívateľov. Správca IT - audit SW a HW - nástroj určený ...

Predaj, maloobchod, služby: -programové vybavenie, softvér -spotrebný materiál a komponenty pre výpočtovú techniku -počítačové siete a komunikácia, správa siete -štruktúrovaná kabeláž -bezdrôtové spoje -bezdrôtové pripojenie k internetu, web a server hosting -tvorba www prezentácií (internetové stránky). Predaj, servis, oprava, ...

Služby: - vývoj softvéru pre mobilné zariadenia Apple, Android a Windows Mobile