Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Avast je jedným z najväčších poskytovateľov zabezpečenia na svete, ktorý používa technológie novej generácie k boju proti kyberzločinu v reálnom čase. Na rozdiel od iných spoločností využívame naplno potenciál strojového učenia v cloude, kde dokážeme spracovávať nepretržitý prúd dát od našich stoviek miliónov užívateľov. To nám umožňuje neustále ...

Predaj, servis: - výpočtová technika - tlačiarne, spotrebný materiál - internet

Vývoj softvéru: - informačné systémy na mieru.

služby: - vývoj software - programovanie - inštalácia a údržba serverov - webhosting

Vývoj, predaj: - kompenzačné pomôcky pre ľudí nevidiacich, slabozrakých a seniorov - programové vybavenie na sprístupnenie všetkých bežných činností na systémoch Windows pre slabozrakých i plne nevidiacich - kamerové lupiny, digitálne lupy - čítačka tlačených dokumentov

Informačné technológie. Databázové aplikácie pre spracovanie podnikových agend a kompletné účtovné a výrobné systémy pre obuvnícky a odevný priemysel.

CAD Softvér na výstavné stánky a expozície - projektovanie a dizajn.

Realitná kancelária. Webhosting. IT služby - outsourcing.

Notifee je online nástroj pre správu a zasielanie notifikácií Vaším zákazníkom. Webové notifikácia sú marketingovým nástrojom ako lepšie osloviť minulej návštevníkov webovej stránky formou upútanie pozornosti - notifikácie.

služby: - IT outsourcing - HW a SW audit

služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - grafické práce - registrácia domén - webhosting

Komplexný servis pre online podnikania: - webdesing - e-shopy, online aplikácie - grafické práce - online marketing, stratégia - zákazkový vývoj softvéru - výroba reklamy.

Naša spoločnosť sa špecializuje: - na grafické návrhy, www stránok, aplikácií - webdesign - výrobu www stránok všetkých veľkostí - vývoj vlastného CMS - redakčného systému - vývoj realitného software - pošk REAL - SEO optimalizáciu, e-Marketing.

Služby v oblasti výpočtovej techniky: - systémový servis PC techniky - správa a údržba počítačových sietí - služby v oblasti internetu (pripojenie, zdieľanie) - kamerové systémy - inštalácia.

On-line návrh oblečenie: - široké spektrum textilu pre dámy, pánov, deti - viac motívov

Vývoj, dodanie a podpora vlastných produktov homeAdmin a battca pre energetická opatrenia.

NOTEBOOK SERVIS Predaj, inštalácia, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -počítačové siete LAN, WAN.

Spoločnosť ARBES Technologies, a.s. sa zameriava na rozvoj, vývoj, tvorbu a podporu softvérové riešenie pre bankové a finančné inštitúcie. Dodávame informačné systémy pre bankovníctvo, leasing, kapitálový trh alebo spotrebnej financovania. Ponúkame kompletné a ucelené riešenie pre retailové, privátne i digitálne bankovníctvo, obchodovanie s ...

Spoločnosť je držiteľom certifikátov ISO 9001: 2000, ISO 14001: 2004 Výroba, predaj, inštalácia, správa, premeriavanie, montáž, údržba, oprava, servis s garantovanou dobou odozvy, lízing: -počítačové siete LAN, WAN s dohľadom -aktívne prvky pre siete LAN, WAN -monitorování NetFlow tokov (FlowMon) -servery a diskové systémy -INTRANET ...

Diovetech s.r.o. spadá pod Vysoké učení technického v Brne - internetové prístupy - okruhy a prenosy dát

Vývoj a softvér: - počítačové hry - server