Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Český výrobca podnikového softvéru, softvér. -hlavné produkt informačný systém QI -využitie u firiem z oblasti výroby, služieb, maloobchodu, veľkoobchodu a distribúcie.

Riešenie na mieru pre: - hasičov - armádu - priemysel - potápačov - medicínu - strelca

CaroliTECH s.r.o. sa zameriava na vývoj, návrhy, konzultácie, testovanie a výrobu elektronických zariadení.

WIZORY s.r.o. sa zameriava na vývoj, programovanie a výrobu priemyselnej elektroniky a na robotiku.

NewOne s.r.o. sa zameriava na ochranu a správu firemného IT, konzultácie a na Office 365 & G Suite partner.

EDA Project s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, vývoj elektroniky a projekcie technologických celkov.

PB Control s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, programovanie PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizáciu zákaziek na kľúč.

Firma stoba Precízna Technika s.r.o. zaisťuje integráciu priemyselných riešení, automatické vyhodnocovacie a monitorovacie systémy, softvérové riešenia pre firmy a iné.

RedCat s.r.o. sa zameriava na predaj a servis výpočtovej techniky, správu sietí, dochádzkové a zabezpečovacie systémy, audio-video a hostingové služby.

Spoločnosť APP Moravia s.r.o. sa špecializuje na automatizácie priemyselných systémov a projektovanie potravinárskych technológií.

Vývoj, tvorba: -software. vývoj: -systémy ochrany pred diaľkovo odpalovanými improvizovanými zariadeniami (RCIED).

Predaj, servis: - výpočtová technika, počítače, notebooky správa: - počítačové siete pre oblasť Brno a Brno-vidiek.

Poradenstvo v oblasti internetu. Tvorba a úprava: -výroba -www stránkytvorba, vývoj -internetové aplikácie.

-Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a ...

Elektrické vybavenie a programovanie nových, existujúcich alebo rekonštruovaných jednoúčelových strojov, dopravníkov a robotických pracovísk. Zaistím návrh, projekt, elektropráce, projektovanie a revízie.

Výhradný a jediný zástupca STEP-FOUR v ČR a Slovenskom. Rozvoj, výroba a predaj počítačom riadených strojov, riadené frézovacie a rezacie stroje.Konstruování špeciálnych strojov. Brúsiace, rezacie náradie. Step four slúži na modelové, vzorové, priemyselné a architektonické stavanie a pre profesionálne modelovanie. Frézka, frézovacie ...

IT Area s.r.o. je počítačová spoločnosť zo Znojma, ktorá sa zameriava na správu IT sietí firiem, podporu existujúceho IT riešenia, projektovanie sietí a servis.

Firma Doktor IT sa zameriava na predaj, servis, čistenie a opravy počítačov a notebookov, ďalej na inštaláciu operačného systému, odvírovanie a optimalizáciu.

Veľkoobchod, predaj, eshop: - audio technika - video technika - nahrávacie softvér - výroba.

Práca. -elektroinštalácia dátových a napájacích rozvodov a ich úpravy -programovanie a servis riadiacich systémov PLC Inštalácia, montáž, revízia: -stroje Dodávka, predaj: -softvér pre priemyselnú výrobu a údržbu výrobných strojov

CHAPS spol. s r.o. je spoločnosť zaoberajúca sa vývojom IT aplikácií a systémov, ich údržbou a prevádzkou. Zameriavame sa na komplexné softvérové riešenia najmä pre oblasť osobnej dopravy a to ako na železnici, tak na ceste. Už viac ako 20 rokov sú naše diela neoddeliteľnou súčasťou života miliónov cestujúcich. Riešime: - tvorbu cestovných ...

Realizujeme profesionálne IT/AV riešenie pre firmy, školy, štátnu správu.

Vytvára programy na mieru pre osobný rozvoj. Pomáham predovšetkým mladým ľuďom, jednotlivcom aj skupinám, ktorí chcú zlepšiť svoj život. Osobný koučing.