Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Spoločnosť PAC Technology s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkajúce sa softvéru a bezpečnostných systémov.

Tomáš Pľuzgier prevádzkuje servis IT a systémov, v rámci svojej činnosti sa postará o opravy a servis výpočtovej techniky, inštaláciu a reinštaláciu operačných systémov a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dát.

MECOR s.r.o. sa zaoberá realitnou a hostinskou činnosťou.

Spoločnosť Gordic sa špecializuje na tvorbu a dodávky flexibilného softvér a poskytovanie komplexnej podpory jeho užívateľom v oblasti štátnej správy, samosprávy a bankovníctva. Vysoká úžitková hodnota softvérových produktov a súvisiacich služieb je zaistená silným analytickým, metodickým a technologickým zázemím. Dominantné postavenie na trhu ...

TechOffice, s.r.o. je spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom licencií a správou IT. Dodávame licenčné systémy do kancelárie aj do domácností.

Tvorca databázového a informačného systému EVOLIO s implementáciou CRM. SOFTWARE PRE advokácie Zvyšovanie starostlivosti o klienta vo väzbe na sledovanie a vyhodnocovanie predajných kanálov.

Výrobný a ekonomický informačný systém IMPULS 32. Informačné systémy a služby pre firmy.

Vývoj a predaj: - softvér na modelovanie databáz.

Tvorba, vývoj, predaj - softvér: - programy na oceňovanie stavebných prác. Organizovanie predvádzacích akcií. Tvorba internetových prezentácií.

Vývoj modulárnych informačných systémov a aplikácií: právne informačné systémy, spracovanie daňových priznaní, finančných analýz, investičných zámerov, vedenie obchodnej agendy a CRM, firemný controling, podnikový systém, evidencia prostriedkov...

Bezpečnosť práce a zdravia: - identifikácia nebezpečenstva - riešenie pracovných úrazov - kontrolná činnosť bezpečnosti prevádzky - školenia zamestnancov a vedúcich pracovníkov - práca vo výškach - revízie, kontroly, školenia obsluhy. Požiarna ochrana: - vypracovanie dokumentácie PO - požiarne prehliadky - školenia vedúcich ...

Tvorba, vývoj: - internet, softvér pre filmových distribútorov. Diskino - pokladničný systém pre kiná. Profesionálne spracovanie výsledkov športových súťaží. ATIS - vstupenkový rezervačný systém.

Vývoj a realizácia, predaj: - programové systémy, softvér na zákazku. Počítačové služby. Návrh a relizácia - počítačové siete.

Dodávka, servis: -výpočtová technika. Služby: -inštalácia, správa počítačových sietí. -školenie užívateľov PC. -odborné školenia IT technikov.

Služby: -pripojenie k internetu. -správa IT. Práca: -montáž zabezpečovacie zariadenie. -elektrorevízia. Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie daňovej evidencie.

Činnosť: - vývoj on-line aplikácií - webdesign - webhosting - marketing

Činnosť: - vývoj, implementácia a podpora vlastného informačného systému FIS - outsourcing

Spoločnosť MICROSYS, spol. s r.o. so sídlom v Ostrave a viac ako 20-ročnou tradíciou sa zaoberá vývojom vizualizačného SCADA software PROMOTIC a realizáciou aplikácií v oblasti priemyselnej automatizácie. Činnosť spoločnosti sa zameriava na - vývoj a distribúciu SCADA software PROMOTIC pre vizualizáciu a riadenie technologických procesov v ...

Tvorba, vývoj: - ekonomické systémy. Počítačové služby, programovanie.

Spoločnosť MiCoS SOFTWARE s.r.o. sa už od roku 1991 sústredí na vývoj informačných systémov v oblasti Software Asset Management/SAM. Produkty firmy sa zameriavajú na minimalizáciu obchodných a právnych rizík spojených s využívaním software za súčasného zvyšovania produktivity koncových užívateľov. Správca IT - audit SW a HW - nástroj určený ...