Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Grafické štúdio: - výroba www stránok - firemná prezentácia - vydavateľstvo - preklady - zákazkový softvér.

AUTOCONT SK, a.s. Jihlava. Najvýznamnejší slovenský dodávateľ informačných a komunikačných technológií v ČR a na Slovensku. Činnosť: - IT infraštruktúra - outsourcing - podnikové aplikácie a služby - vývoj softvéru - systémová integrácia Predaj: - výpočtová technika - príslušenstvo - kancelárska technika - softvér

Dodávka, montáž, komplexné služby: - tovar, služby a riešenia na poli informačných a komunikačných technológií.

Kompletná tvorba webových stránok vrátane e-shopov, redakčného systému, SEO.

Webové stránky, webdesign, počítačový servis, seo optimalizácia, grafika.

Tvorba internetových stránok a webdesignu. Komplexné riešenie od návrhu štruktúry. Webdesign. Programovanie. SEO - optimalizácia pre vyhľadávače. SEM – internetový marketing, vytvorenie e-shopu – internetový obchod až po webhosting.

Vývoj zákazkových aplikácií Webhostingové služby Firemné webové aplikácie Marketingové poradenstvo Školenia v oblasti IT Grafické služby

JVK Software Vývoj komplexného informačného systému Rifis: - pre podvojné účtovníctvo - pre výrobné a obchodné organizácie - pre lízingové spoločnosti - dodávka informačných technológií.

Vývoj softvéru pre riadenie obchodu, manažment projektov, monitoring servisu a efektívny marketing - CRM a služby spojené s implementáciou CRM postavené na vlastnom riešení BLUEJET (www.bluejet.cz). Konzultácie a poradenstvo k integrácii softvéru IS COMPEKON.

Predaj: -softvér pre oblasť riadenia ľudských zdrojov, ekonomiky a logistiky -personálne informačné systémy.

Služby: - webdesign, tvorba webových stránok - SEO optimalizácia.

Softvérový audit Softvérové poradenstvo Školenia - výpočtová technika

Vizualizácia, multimédiá. Tvorba, služby: -vizualizácia exteriérov, interiérov. -tvorba 3D modelov objektov. -multimediálna prezentácia.